icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Conceptueel bouwen

De beschikbare ruimte voor wonen is beperkt en de wensen van de woonconsument zijn divers. Leefbaarheid, architectonische kwaliteit en comfort zijn belangrijk. Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bouwt op een stevig fundament, zodoende kunnen wij flexibel inspelen op de innovatieve wensen. Hoe? Onder andere door te bouwen volgens de concepten PlusWonen, MorgenWonen en PlusRenoveren van Volker Wessels.

noorderstreek fase 2 en 3 (54).jpg
De Noorderstreek, Tilburg

MorgenWonen

MorgenWonen is het woninglabel van VolkerWessels. Een label dat staat voor een breed scala aan duurzame kwaliteitswoningen. Voor wonen met zekerheid, wooncomfort in een aangename omgeving. Woningen die meer energie opwekken dan verbruiken. Duurzaam gebouwd met de hoogste kwaliteit. In onze fabrieken prefabriceren we deze woningen. Zodat we ze morgen met zekerheid kunnen bouwen. We doen dit sinds 2014. En we blijven innoveren. MorgenWonen is hiermee dé standaard van industriële bouw. We bieden snelheid, betaalbaarheid en kwaliteit. Met MorgenWonen bouwt VolkerWessels aan de huizen van morgen, die volgende generaties hun thuis noemen. MorgenWonen. De toekomst van thuis.

Lees meer over MorgenWonen
Om de Haenen Noord
Om de Haenen Noord, Teteringen

PlusWonen

Bouwen zonder beperkingen

PlusWonen staat voor bouwen met eindeloze mogelijkheden. Dat heeft alles te maken met de grote flexibiliteit van het concept dat continu doorontwikkeld wordt. Daardoor heeft het zich de laatste jaren kunnen bewijzen in zeer uiteenlopende projecten. Uitbreiding of inbreiding, kleine of grote series, appartementen of grondgebonden woningen, óók wanneer de budgetten krap zijn: PlusWonen biedt een betaalbare maatwerkoplossing. Een visueel aantrekkelijke oplossing bovendien, want de architectonische vrijheid binnen het PlusWonen-concept is groot.

Lees meer over PlusWonen
PlusRenoveren.jpg

PlusRenoveren

PlusRenoveren is een full-serviceconcept dat zich richt op de duurzame opwaardering van bestaande woningbouw. Het is een systematische benadering, compleet van advisering, begeleiding en realisatie tot eventueel beheer en onderhoud. Met behulp van een stappenplan doorloopt u in vier overzichtelijke stappen het volledige renovatieproces. Aan het eind bent u verzekerd van een duurzaam eindresultaat. Binnen zeer korte tijd en tegen een scherp tarief worden uw woningen aangepast volgens de samen met u geformuleerde eisen. Zonder bovenmatige belasting van uw eigen organisatie en met minimale overlast voor de bewoners.

Lees meer over PlusRenoveren