icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Wij als werkgever

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is een veelzijdige en dynamische onderneming. Naast dat je bij Van de Ven werkt, ben je ook onderdeel van een groot concern, het VolkerWessels concern. Gedreven door de beste mensen, ondernemerschap en innovatiekracht willen we onze onderneming constant versterken, in balans met de omgeving. Veiligheid, integriteit en duurzaamheid zijn voor Van de Ven absolute voorwaarden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg.

Veelzijdig en innovatief

Als ontwikkelaar en bouwer ontlenen we onze positie aan een combinatie van ondernemerschap, financiële en operationele discipline, gedegen risicomanagement en proces- en kostenbeheersing. Met duurzame innovaties en slimme concepten als onze motor. Daarbij zoeken we nadrukkelijk de samenwerking met betrouwbare ketenpartners. Ook intern werken onze werkmaatschappijen intensief samen. Want naast onze lokale en regionale betrokkenheid schuilt ook daarin de kracht van Van de Ven: opdrachtgevers van dienst zijn met een integrale en multidisciplinaire aanpak.

1921 – 2021: 100 jaar vakmanschap

Met 100 jaar ervaring weet dit veelzijdige en innovatieve bedrijf ieder project tot een succes te maken. We zijn een allround bouwer en tevens een betrouwbare partner bij projectontwikkeling. We werken continue aan het Lean maken van bedrijfsprocessen in iedere fase van het bouwproces. Tevens hanteren wij de open BIM- en VICO-methodiek. Hierdoor zijn we in staat op een integrale manier te communiceren met onze projectpartners. We vragen van onze partners dezelfde innovatieve bedrijfsvoering. Kennis wordt met elkaar gedeeld, faalkosten gereduceerd. Dit is de kracht van ons bedrijf.

Social Return

Social Return On Investment

VolkerWessels zet zich actief in op werkmaatschappij- en concernniveau om invulling te geven aan de Social Return-wensen van opdrachtgevers. Ook Van de Ven streeft ernaar om mensen met een arbeidshandicap en/of afstand tot de arbeidsmarkt te kwalificeren, zodat zij als volwaardig vakman of vakvrouw aan de slag kunnen. We doen dit vanuit de overtuiging dat het aan werk helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet alleen goed is voor het individu en de samenleving, maar ook voor de continuïteit van het bedrijf.

0051-006_Logo-Van de Ven Tilburg_RGB.jpg