icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

VolkerWessels onderneming

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv is onderdeel van VolkerWessels Nederland bv.

VolkerWessels is een toonaangevende, internationale bouwonderneming die werkt volgens het ‘think global, act local’ principe.VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 120 lokale werkmaatschappijen. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Wij bouwen aan wonen, werken en mobiliteit.

VolkerWessels Nederland bv bouwt met zo’n 15.000 medewerkers aan wonen, werken, mobiliteit en energie & telecom. Of het nu gaat om ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren, beheren of exploiteren, VolkerWessels is een onderneming die kansen benut en duurzame innovaties introduceert.

0046-003_Logo_RGB.jpg

De kracht van VolkerWessels ligt in het decentrale model. Iedere werkmaatschappij is zelfstandig maar maakt tegelijkertijd deel uit van een hecht intern netwerk. Bij integrale multidisciplinaire projecten worden de krachten gebundeld om een optimaal resultaat te bereiken.

De strategie van VolkerWessels is het versterken van de huidige onderneming in balans met de omgeving: veilig, integer en duurzaam. Autonome groei is het uitgangspunt waarnaast acquisities, onder voorwaarden, niet worden uitgesloten. Doel van VolkerWessels is de positie te versterken en uit te bouwen dat de onderneming een leidende positie inneemt. De basis van VolkerWessels wordt gevormd door onze medewerkers en ons management. Het is dan ook essentieel de kwaliteit van onze mensen te waarborgen en waar mogelijk te versterken.

VolkerWessels is actief op het gebied van:

*   Woningbouw

*   Utiliteitsbouw

*   Industriebouw

*   Vastgoedontwikkeling

*   Beton- en waterbouw

*   Wegenbouw

*   Netwerkinfrastructuur (kabels en leidingen)

*   Telecominfrastructuur

*   Spoorwegbouw- en onderhoud

*   Installatietechniek

*   Verkeerstechniek

*   Materieelbeheer

*   Parkmanagement

*   Bouwtoelevering

*   Advies en dienstverlening

Voor meer informatie:

VolkerWessels Nederland bv / Concern Communicatie

Podium 9, 3826 PA Amersfoort

Postbus 2767, 3800 GJ Amersfoort

tel 088-1866111

info@volkerwessels.com

www.volkerwessels.com

0046-003_Logo_RGB.jpg