Zoeken

Wie zijn wij?

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is een veelzijdige en dynamische onderneming. Gedreven door de beste mensen, ondernemerschap en innovatiekracht willen we ons constant versterken, in balans met de omgeving. Veiligheid, integriteit en duurzaamheid zijn voor Van de Ven absolute voorwaarden. Wij zijn gevestigd in Tilburg.

kantoor van de ven (19).jpg
kantoor van de ven (03).jpg

Veelzijdig en innovatief

Als ontwikkelaar en bouwer ontlenen we onze positie aan een combinatie van ondernemerschap, financiële en operationele discipline, gedegen risicomanagement en proces- en kostenbeheersing. Met duurzame innovaties en slimme concepten als onze motor. Daarbij zoeken we nadrukkelijk de samenwerking met betrouwbare ketenpartners. Intern werken onze werkmaatschappijen intensief samen. Want naast onze lokale en regionale betrokkenheid schuilt ook daarin de kracht van Van de Ven: opdrachtgevers van dienst zijn met een integrale en multidisciplinaire aanpak.

DSC02924.JPG

1921 – 2021: 100 jaar vakmanschap

Met 100 jaar ervaring weet ons veelzijdige en innovatieve bedrijf ieder project tot een succes te maken. We zijn een allround bouwer en tevens een betrouwbare partner bij projectontwikkeling. Wij tonen bewezen vakmanschap en kundigheid doordat Van de Ven betrokken is geweest bij de gezichtsbepalende projecten in de regio. De sterke band en betrokkenheid met de regio is tastbaar en zichtbaar. Doordat Van de Ven onderdeel is van de VolkerWessels familie profiteert ze van kennis, netwerk en rugdekking die nodig is om haar rol in de regio iedere dag te versterken. 

We werken continue aan het Lean maken van bedrijfsprocessen in iedere fase van het bouwproces. Tevens hanteren wij de open BIM-methodiek. Hierdoor zijn we in staat op een integrale manier te communiceren met onze projectpartners. We vragen van onze partners dezelfde innovatieve bedrijfsvoering. Kennis wordt met elkaar gedeeld, faalkosten gereduceerd. Dit is de kracht van ons bedrijf.

VanDeVen_IMAGES_2020_aangepast.jpg

Images

Wij hebben een mooi fotoboek laten maken met een verzameling van werken in beeld! Hierin vind je informatie en beelden over onze gerealiseerde utiliteisbouw en woningbouwprojecten en het woonconcept MorgenWonen. Nieuwsgierig naar onze mooie werken?

Bekijk hier het Imagesboek Van de Ven

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is onderdeel van VolkerWessels Nederland bv.

VolkerWessels is een toonaangevende, internationale bouwonderneming die werkt volgens het ‘think global, act local’ principe. VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 120 lokale werkmaatschappijen. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Wij bouwen aan wonen, werken en mobiliteit.

Dit is VolkerWessels!