HomeOver ons

Wie zijn wij?

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is een veelzijdige en dynamische onderneming. Gedreven door de beste mensen, ondernemerschap en  innovatiekracht willen we onze onderneming constant versterken, in balans met de omgeving. Veiligheid, integriteit en duurzaamheid  zijn voor Van de Ven absolute voorwaarden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg.

Kantoor Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv Tilburg

Veelzijdig en innovatief

Als ontwikkelaar en bouwer ontlenen we onze positie aan een combinatie van ondernemerschap, financiële en operationele discipline, gedegen risicomanagement en proces- en kostenbeheersing. Met duurzame innovaties en slimme concepten als onze motor. Daarbij zoeken we nadrukkelijk de samenwerking met betrouwbare ketenpartners. Ook intern werken onze werkmaatschappijen intensief samen. Want naast onze lokale en regionale betrokkenheid schuilt ook daarin de kracht van Van de Ven: opdrachtgevers van dienst zijn met een integrale en multidisciplinaire aanpak.

Maatwerk

Ruim 90 jaar vakmanschap

Met ruim 90 jaar ervaring weet dit veelzijdige en innovatieve bedrijf ieder project tot een succes te maken. We zijn een allround bouwer en tevens een betrouwbare partner bij projectontwikkeling. We werken continue aan het Lean maken van bedrijfsprocessen in iedere fase van het bouwproces. Tevens hanteren wij de open BIM- en VICO-methodiek. Hierdoor zijn we in staat op een integrale manier te communiceren met onze projectpartners. We vragen van onze partners dezelfde innovatieve bedrijfsvoering. Kennis wordt met elkaar gedeeld, faalkosten gereduceerd. Dit is de kracht van ons bedrijf.

 

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is onderdeel van VolkerWessels Nederland bv.

+