icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Wie zijn wij?

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is een veelzijdige en dynamische onderneming. Gedreven door de beste mensen, ondernemerschap en  innovatiekracht willen we onze onderneming constant versterken, in balans met de omgeving. Veiligheid, integriteit en duurzaamheid  zijn voor Van de Ven absolute voorwaarden. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg.

kantoor van de ven (03).jpg

Veelzijdig en innovatief

Als ontwikkelaar en bouwer ontlenen we onze positie aan een combinatie van ondernemerschap, financiële en operationele discipline, gedegen risicomanagement en proces- en kostenbeheersing. Met duurzame innovaties en slimme concepten als onze motor. Daarbij zoeken we nadrukkelijk de samenwerking met betrouwbare ketenpartners. Ook intern werken onze werkmaatschappijen intensief samen. Want naast onze lokale en regionale betrokkenheid schuilt ook daarin de kracht van Van de Ven: opdrachtgevers van dienst zijn met een integrale en multidisciplinaire aanpak.

Maatwerk

1921 – 2021: 100 jaar vakmanschap

Met 100 jaar ervaring weet dit veelzijdige en innovatieve bedrijf ieder project tot een succes te maken. We zijn een allround bouwer en tevens een betrouwbare partner bij projectontwikkeling. We werken continue aan het Lean maken van bedrijfsprocessen in iedere fase van het bouwproces. Tevens hanteren wij de open BIM- en VICO-methodiek. Hierdoor zijn we in staat op een integrale manier te communiceren met onze projectpartners. We vragen van onze partners dezelfde innovatieve bedrijfsvoering. Kennis wordt met elkaar gedeeld, faalkosten gereduceerd. Dit is de kracht van ons bedrijf.

VanDeVen_IMAGES_2020_aangepast.jpg

Images

Wij hebben een mooi fotoboek laten maken met een verzameling van werken in beeld!

Hierin vind je informatie en beelden over onze woonconcepten MorgenWonen en VandeVen Wonen. Beelden van utiliteitsbouw, appartementen en woningen.

Nieuwsgierig naar onze mooie werken?

Klik dan op onderstaande button.

Bekijk hier het Imagesboek Van de Ven

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is onderdeel van VolkerWessels Nederland bv.

VolkerWessels is een toonaangevende, internationale bouwonderneming die werkt volgens het ‘think global, act local’ principe. VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 120 lokale werkmaatschappijen. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Wij bouwen aan wonen, werken en mobiliteit.

Dit is VolkerWessels!