Zoeken
zuidwacht-zuidwand (19)_LR.jpg

Zuidwacht en Zuidwand

Midden in het gezellige dorpshart

Midden in het gezellige dorpshart van Kaatsheuvel, aan het Anton Pieckplein staat het project Zuidwacht en Zuidwand. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 6 rijwoningen en 13 appartementen voor Casade.

Wonen daar waar het leven zich afspeelt. Midden in het gezellige dorpshart van Kaatsheuvel genieten van een comfortabel huis met tuin. Je loopt de deur uit en staat meteen op het bruisende Anton Pieckplein, kunt lekker shoppen bij je favoriete winkels en de kids hebben overal plek om te spelen. Zuidwacht is de perfecte plek voor je hele gezin! 

Hoekhuis Zuidwacht, Grand Royale (1)

Voor wie echt groots wil leven is de hoekwoning Grand Royale, met drie volledige woonlagen, de perfecte plek. Je leeft midden in het centrum met uitzicht op het Anton Pieckplein. De woning biedt alle ruimte voor een groot gezin met de mogelijkheid tot het maken van een grote werkkamer. Of je nu binnen, buiten of boven bent, het is overal riant. De Zuidwacht Grand Royale biedt bijna 145m2  woonoppervlak en een tuin van maar liefst 90m2. 

Beneden kom je via de entreehal binnen in de royale begane grond met een ruim woonkamergedeelte en een leefkeuken waar je gemakkelijk met een grote familie of vriendengroep kunt tafelen. Met uitzicht op een flinke tuin en een autoluwe straat aan de voorkant wordt je omgeven door rust en privacy. 

De centrale trap komt uit op een bovenverdieping die is uitgerust met drie grote slaapkamers. Het grote hoekkozijn aan de voorzijde van de woning geeft veel lichtinval en een mooi uitzicht over het Anton Pieckplein. De woning beschikt over een ruime badkamer die voldoende ruimte biedt voor een separate douche en ligbad en 2 wastafels. 

De 2e verdieping is even groot als de eerste twee woonlagen. Behalve een wasruimte met technische voorzieningen zijn er drie volledige slaapkamers of andere ruimtes zoals een extra badkamer te realiseren. Afhankelijk van je eigen wensen natuurlijk.

Woning Zuidwacht (5)

Midden in het centrum en toch alle ruimte. Of je nu binnen, buiten of boven bent, overal kun je uit de voeten. Een Zuidwacht tussenwoning / hoekwoning biedt jullie maar liefst 117m2 woonoppervlak en een tuin van ruim 53m2. 

Beneden kom je via de ruime entreehal binnen in de royale leefruimte waarin de woonkamer en de leefkeuken met elkaar verbonden zijn. Met uitzicht op een diepe tuin en een autoluwe straat aan de voorkant ben je omgeven door rust en privacy. 

De bovenverdieping is uitgerust met drie slaapkamers en beschkt over een ruime badkamer waarin voldoende ruimte is voor een inloopdouche en 2 wastafels. 

De vaste trap leidt naar de volledige zolderverdieping. Vanzelfsprekend is deze te gebruiken als opslagruimte of wasruimte. De 2e verdieping biedt voldoende ruimte voor het realiseren van een extra slaapkamer.

Renovatie

In opdracht van Casade is het naastgelegen bestaande appartementengebouw gerenoveerd. De 11 appartementen hebben diverse standaard onderhoudswerkzaamheden gekregen, tevens zijn de woningen comfortabeler en energiezuiniger gemaakt. Deze realisatie was de laatste fase van het geheel vernieuwde gebied rondom het Anton Pieckplein, ‘Bruisend Dorpshart’.

Informatie

Van de Zande Makelaardij, Kaatsheuvel

Tel. 0416-672590 of mail naar nieuwbouw@zande.nl