Zoeken
landgoed beukenstein (05).jpg

Woonzorgcomplex Landgoed Beukenstein

Drie aparte gebouwen geheel in landhuisstijl uitgevoerd

Het nieuwe Landgoed Beukenstein is een toekomstbestendige woon- en zorgvoorziening voor kwetsbare ouderen, zoals mensen met dementie en andere zorgvragen waarvoor een indicatie en zorg met verblijf nodig is.

Aan de Hoofdstraat 57 te Driebergen is het Landgoed Beukenstein van ISZ De Brug gelegen, een woonzorgcomplex.

Het voormalige pand is medio 2017 gesloopt. Op dezelfde locatie heeft Van de Ven Bouw en Ontwikkeling b.v. een nieuw zorgcomplex gebouwd voorzien van 108 woonzorgeenheden met 24-uurszorg, verdeeld over 3 gekoppelde bouwdelen.

Ondertekening

Op 18 oktober 2017 werd door de ondertekening van de bouwovereenkomst door Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, BAM Bouw en Techniek en De Brug de bouw van een nieuw "Landgoed Beukenstein" bevestigd. 

Landgoed Beukenstein bestaat uit drie aparte gebouwen en is geheel in landhuisstijl uitgevoerd. Naast de kleinschalige woningen en appartementen zijn er ruimtes gerealiseerd voor ontmoeting en lekker eten en drinken waaronder het restaurant op de begane grond. De naam van het nieuwe pand heeft voorlopig de titel ‘Landgoed Beukenstein’. Deze naam verwijst ook naar het prachtige park waaraan Beukenstein ligt.