Zoeken
upstairs (08)_LR.jpg

Upstairs

Dé blikvanger van het Bossche Paleiskwartier

Dé blikvanger van het Bossche Paleiskwartier!

UPSTAIRS

Dé blikvanger van het Bossche Paleiskwartier, met zijn gedraaide toren die ongeveer twaalf meter uitkraagt. Doordat elke verdieping trapsgewijs verder uitspringt, lijkt de toren zelfs in de lucht te hangen. UPSTAIRS heeft een stoere uitstraling. De lichte bakstenen en horizontale betonranden, mét ribbelreliëf, geven het gebouw een warme sfeer. Upstairs is gelegen op een hoek, waardoor het gebouw van alle kanten te zien is. In de collectieve roofgarden kun je heerlijk relaxen en andere bewoners ontmoeten.

HILBERINKBOSCH ARCHITECTEN

Architect Geert Bosch van HilberinkBosch Architecten is de ontwerper van UPSTAIRS. “Er hangt echt iets in de lucht. Het is een markant, spannend en stoer gebouw. Ik heb UPSTAIRS zo ontworpen dat het geheel uit voorgevels bestaat. Door de ideale ligging op een hoek is het van alle kanten goed te zien. Zelfs van iets hoger af, als je op de Paleisbrug staat” aldus Geert Bosch.

DE APPARTEMENTEN

UPSTAIRS biedt zeer veel keuze in upperclass wonen, met een enorme variatie aan appartementen. Van efficiënte studio’s van 47 m2 tot penthouses van 147 m2. Appartementen met een riant balkon, een fijne loggia of een zonnig terras.Eén, twee of drie slaapkamers, een open keuken of deze juist apart, met kookeiland of zonder. Upstairs biedt een grote verscheidenheid aan appartementen. Naast een complete keuken en badkamer, bevat elk appartement vloerverwarming, verkoeling en een inpandige berging. Met een extra berging in de kelder en een gezamenlijke inpandige fietsenstalling.