Zoeken
terrazzo_11_LR.jpg

Terrazzo Paleiskwartier Den Bosch

Stadswonen met prachtig uitzicht

Stadswonen aan de Hofvijver van het Paleiskwartier, 's-Hertogenbosch.

TERRAZZO, stads wonen met prachtig uitzicht!

TERRAZZO ligt op een van de mooiste locaties in het Paleiskwartier. Op de zuidrand van de wijk met prachtig uitzicht over het groen. Schitterend gelegen aan de Hofvijver en vlak bij de Paleisbrug, de verbinding naar de Bossche binnenstad. Met alle fijne hotspots van het Paleiskwartier, de bioscoop voor een ontspannen avondje uit en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen om de hoek.

TERRAZZO, hoe wilt u wonen?

In TERRAZZO kiest u de woning die bij u past. Wilt u lekker riant of liever compact wonen?
Alles is mogelijk in TERRAZZO. De toren van TERRAZZO aan het Hofplein is bestemd voor huur.

Verdeeld over twee entrees herbergt TERRAZZO 117 koopwoningen. Uitgekiende compacte studio’s, ruime zonnige twee-, drie- of vierkamer appartementen, luxe terrasappartementen en verrassende stadswoningen voor wonen en werken. Met woonoppervlakten van 42 tot 370 m2 en met terrassen van meer dan 100 m2!  

Of u nu voor een studio of appartement kiest, u heeft altijd een privé buitenruimte met mooi uitzicht. Een heerlijke plek voor elk moment van de dag.

BELLA VISTA

Alle appartementen zijn duurzaam gebouwd, prachtig afgewerkt en voorzien van een complete keuken en badkamer, vloerverwarming én verkoeling. Bij elke woning hoort een extra berging in de kelder en een eigen parkeerplaats. Ook is er een gezamenlijke inpandige fietsenstalling. 

Waar u straks ook woont in TERRAZZO, u heeft vanaf uw terras of balkon altijd een prachtig mooi uitzicht over de Hofvijver, De Gement of de gemeenschappelijke groene binnentuin. Dat maakt TERRAZZO extra bijzonder!

Informatie

Projectwebsite