Zoeken
stack (04).jpg

STACK

Een reeks grootstedelijke gebouwen

STACK is een combinatie van twee elegante, witte woontorens en een tiental stadsvilla's op de rand van stad en land. Daar tussen is een prachtig kantoor voor Laurentius gebouwd met vele mogelijkheden en ook hier een prachtig ontwerp met in het oog springende details.

Locatie

De kop van de Loevensteinstraat in Breda is een entree naar de stad. Stack maakt dan ook een welkom gebaar. Het behoort tot de reeks grootstedelijke gebouwen aan de Claudius Prinsenlaan en Loevesteinstraat, maar biedt ook een grandioos uitzicht op de Landschappelijke Driehoek tussen Breda en Bavel. En de imposante balkons die de torens kenmerken, versterken het gevoel dat Stack uitdraagt: een geweldige plek om te wonen.

Gevelbekleding

Een markant onderdeel van dit gebouw is de hagelwitte gevelbekleding. Deze is gemaakt van Corian. Corian is een zeer sterk, duurzaam en innovatief, massief materiaal wat ondermeer ook in keukenbladen verwerkt wordt.

Appartementen en Stadsvilla's

De appartementen van 70, 90 en 110 m² voorzien in een grote behoefte. Ze bieden een eerlijke kans aan starters op de woningmarkt, aan singles en stellen. Mensen die moeilijk hun ideale plek kunnen vinden, komen hier thuis. 

De stadsvilla's zijn moderne woningen met drie gelijkwaardige woonlagen. Er is één basistype, uitgevoerd in een aantal varianten. Verder beschikken een aantal van de woningen aan de Valkenierslaan over een inpandig-balkon dakterras op de tweede verdieping. Alle bewoners van de stadsvilla's beschikken over twee vaste parkeerplaatsen in de parkeergarage. De tuinen van de stadsvilla's zijn ruim 70 m2 groot, bijna 15 meter diep en liggen op het dek van de parkeergarage.