Zoeken
Parck Warande_01.jpg

Parck Warande

Buiten wonen in Oosterhout

Parck Warande | buiten wonen in Oosterhout

Parck Warande

Aan één van de mooiste lanen van Brabant, aan de rand van Oosterhout, naast indrukwekkende villa’s op ruime percelen en verscholen in het groen, ontwikkelt Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, Thuisvester en Fundament Real Estate, samen een evenmooi stukje Oosterhout. Gelegen tussen de Warandelaan en het Wilhelminakanaal. Voor jong en oud.
Het gevarieerde plan bestaat uit verschillende gebouwen met vrije sector appartementen, zorgappartementen en sociale huurappartementen.

Wonen in je eigen park. Dat is wonen in Parck Warande. Na een dag werken, thuis in alle rust relaxen of juist even sportief bezig zijn. Met je familie, met vrienden. Wonen in Parck Warande is voor iedereen genieten van het groen, de rust en de ruimte.

De Grote Pater

Een van de ontwikkelingen in Parck Warande Oosterhout is de Grote Pater. Dit 9 verdiepingen tellend woongebouw telt in totaal 60 appartementen en penthouses. Elke woning in de Grote Pater beschikt op de begane grond over een parkeerplaats en berging. En afhankelijk van het type woning over een terras of een balkon. De appartementen variëren in grootte van circa 70 m2 tot circa 90 m2, de penthouses meten circa 100 m2 tot 120 m2.