Zoeken
FF-Landal-LR09.jpg

Parck Kaatsheuvel

Een luxueus recreatiepark in het hart van een toeristische topregio!

Recreatiewoning? Het kan in Parck Kaatsheuvel! Een nieuw, luxueus recreatiepark in het hart van een toeristische topregio!

Ligging

Een klein, pittoresk dorpje zoals dit zou kunnen bestaan in het gebied rondom Kaatsheuvel. Dát was het uitgangspunt bij het ontwerp van dit unieke recreatiepark. Parck Kaatsheuvel is verdeeld in kleine, gezellige straatjes. Met daaraan 104 traditioneel gebouwde recreatiewoningen. Het warme licht van de nostalgisch vormgegeven lantaarnpalen weerkaatst in de uilenoogjes in de bomen op Het Parck. Langs de karakteristieke, historische bomenrij met oude eiken is het prettig wandelen. En aan de zuidelijke rand grenst Parck Kaatsheuvel volledig aan de Loonse en Drunense Duinen. Via het voetpad loop je zó het mulle zand in.

Ruimte om te spelen? Die is er volop! Ook op Het Parck kun je klauteren in de speeltoestellen. Zowel binnen als buiten. Of schommelen op één van de vele boomschommels. Jong en oud voelt zich hier verbonden met de natuur.

Bijzondere architectuur

Met de Efteling zó dichtbij, is het niet verwonderlijk dat geestelijk vader Anton Pieck als inspiratiebron diende voor het ontwerp van Parck Kaatsheuvel. Het resultaat: een plezierige combinatie van romantische ‘droomarchitectuur’ in een meer eigentijdse invulling.

De architectuur van de woningen refereert aan de streek en een nostalgisch, ‘dorps’ gevoel. De lage dakgoot, de verschillende metselwerktinten en de gemetselde lateien boven de kozijnen… Ze vormen een knipoog naar de traditie van de streek. Ook de zwarte potdekseldelen en de keramische rode en blauwe dakpannen zijn traditioneel Brabants. De grote glasopeningen zorgen voor een prettige lichtinval en een natuurlijke verbinding met buiten.

Duurzaam uitgevoerd

De woningen zijn – geheel in lijn met de visie van Landal GreenParks – duurzaam uitgevoerd en onder andere voorzien van zonnepanelen. Parck Kaatsheuvel voldoet aan de strenge eisen van Green Key, hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Het Parck is Green Key Gold gecertificeerd. Dit is het hoogst haalbare niveau. Doordat de woningen in grootte en profiel van elkaar verschillen, vindt zowel jong als oud hier een heerlijke plek.

De centrumvoorziening: duurzame spil van Het Parck

In de omgeving valt enorm veel te beleven! Tegelijkertijd willen gasten soms ook gewoon dichtbij huis lekker ontspannen en genieten. Hiervoor dient de centrumvoorziening van Parck Kaatsheuvel. Dit is hét centrale ontmoetingspunt in het recreatiepark.

De schaal van het gebouw past bij de landelijke omgeving. De stijl van de centrumvoorziening sluit aan bij de romantische architectuur van de recreatiewoningen. Met zijn ‘voorname’ uitstraling vervult het met verve de functie van hoofdgebouw. Door de grote gevelopeningen krijgen de gasten toegang tot het pand. Daar vinden ze álles wat ze nodig hebben voor een heerlijke, ontspannen vakantie, van verse broodjes bij het ontbijt tot fraaie overdekte speel- en zwemvoorzieningen.

Type woningen

Comfort (4-, 6- en 8-persoons)

De perfecte basis voor een ontspannen vakantie: in de woningen met een Comfort-uitvoering vindt elke gast de rust en de ruimte om optimaal te kunnen genieten. Comfortabel ingericht voor het ultieme vakantiegevoel. 

Luxe (4-, 6-, 8-, 10- en 12-persoons)

Ontspannen in de sauna, baden in het weldadige licht van de sunshower, genieten van de avondzon op de veranda… De luxe woningen zijn gebaseerd op de Comfort-uitvoering, maar bieden nét dat beetje meer voor gasten die houden van luxe en wellness. 

Kinder (6- en 8-persoons)

Van het kleurbord op de slaapkamerdeur tot een ruime veranda. De kinderwoningen zijn er om het ook de jonge gasten van Parck Kaatsheuvel extra naar hun zin te maken. Deze woningen sluiten helemaal aan bij hun belevingswereld.

Verkoop & informatie

Residentia projectmakelaars

Tel 0548 – 53 87 50

Rozengaarde 69
7461 DA Rijssen 

Landal Makelaardij

Tel 088 - 205 97 77

Hanzelaan 320-328
8017 JP Zwolle 

Vakantiemakelaar

Tel 088 – 184 55 55

Molenlaan 51
1422 XN Uithoorn