Zoeken
_DSC8186.jpg

"Onder de sterren" Den Hoek

Onze sterwoningen

Nieuwbouwplan den Hoek is gelegen in een gebied met veel historie en een dorps karakter. Het plan grenst aan het landgoed van kasteel Zwijsbergen en ligt nabij natuurgebied Brokkenbroek.

De Sterwoningen

Nieuwbouwplan den Hoek wordt gerealiseerd in vier fases waarbij wij in fase 1 al 12 woningen gebouwd hebben.

Het tweede deel bestaat uit 4 twee-onder-één kapwoningen; onze sterwoningen.

 

Met een tuin gelegen op het zuidwesten en van wel 14,25 meter diep, zijn de vier sterwoningen optimaal gesitueerd. De tuindeuren in de achtergevel zorgen ervoor dat u zowel vanuit de woning als op het terras tot in de late zomeravond van uw tuin en de zon kunt genieten. Alle woningen zijn voorzien van een garage en een achterom.

Omdat fase 1 al bijna gereed is heeft u geen last van bouwwegen en kunt u gelijk genieten van de mooi aangelegde wegen en borders.

Het ontwerp van de Sterwoningen sluit aan bij de eisen uit het door de gemeente opgestelde beeldkwaliteitplan: een dorpse uitstraling aansluitend bij de architectuur die kenmerkend is voor Helvoirt: traditionele baksteenarchitectuur met oog voor detail.

Zo zijn in het ontwerp kleine verbijzonderingen opgenomen zoals deuromlijstingen, Franse balkons en schoorsteenelementen. De gekozen kleur en materialen sluiten hierbij aan: donkere gebakken dakpannen en baksteensorteringen in genuanceerd warmgrijs en donkerbruin.

De ruim opgezette woningen kennen een uiterst functionele ruime indeling. Zo biedt de woonkamer ruimte voor een flinke eettafel en zithoek. Op de verdieping worden drie slaapkamers en een complete badkamer gerealiseerd. Op de ruime tweede verdieping bieden wij u de mogelijkheid om zelfs een vierde slaapkamer te realiseren. De garage van de woningen is aanpandig. Genieten van de zon doet u tot zonsondergang, de tuin aan de achterzijde ligt immers op het zuidwesten.

 

De Sterwoning is een ideaal huis voor gezinnen met (kleine) kinderen, want in de gezellige wijk "Den Hoek" kunnen kinderen nog onbezorgd buiten spelen.