Zoeken
HPIM1555.JPG

Murano

Samen met het zusterbedrijf Van Agtmaal uit Oudenbosch bouwde Van de Ven, in opdracht van Westpark Business Center en ontwikkelaar KondorWessels Vastgoed BV, 283 appartementen.

Geen gebouw hetzelfde

Het project omvat 283 appartementen, verdeeld over negen woongebouwen met prachtige Italiaanse namen. In Murano wordt geparkeerd onder een verhoogd dek. Twee appartemententorens  staan speels bovenop dit dek, de overige gebouwen staan langs de randen van het project. Vanaf de straat zijn de op het dek gesitueerde binnenpleinen bereikbaar door brede trappen, geïnspireerd op de bruggen die de gelijknamige Italiaanse eilandengroep met elkaar verbinden. In Murano is geen gebouw hetzelfde en door de uitgekiende zichtlijnen verschijnen er verassende doorkijkjes en prachtige binnenpleinen. Dit maakt Murano grootstedelijk en toch intiem.

Levendige, autovrije binnenpleinen

Murano staat voor praktisch. Men parkeert er onder het verhoogde dek. In de overzichtelijke parkeergarage heeft ieder een eigen parkeerplaats. Liften leiden naar de woongebouwen naar de levendig ingerichte binnenpleinen.

Unieke locatie

Murano ligt ten westen van het hoofdstation van Zaandam. Met een paar minuten lopen ben je bij het station én bij het levendige stadshart. Op een steenworp afstand van Murano ligt ook de Zaanse natuur met zijn weilanden, sloten, wuivende rietkragen en molens. Een paradijs voor buitenmensen. Murano is daarom de ultieme combinatie van stad en platteland!