Zoeken
GEERK_20200405_Cam01b_LR.jpg

Morgenrood Geerpark Vlijmen

Oud-Hollands en jaren 30 architectuur

48 koopwoningen in Geerpark Vlijmen

Geerpark Vlijmen

Vlakbij ’s-Hertogenbosch ligt aan de rand van Vlijmen het uitbreidingsgebied Geerpark. Vlijmen telt zo’n kleine 15.000 inwoners en behoort tot de gemeente Heusden.

De uitbreidingswijk Geerpark ligt ten westen van Vlijmen en heeft een oppervlak van circa 45 ha groot. Het gebied is begrensd door de Tuinbouwweg, de Priemsteeg, de Wolput, de Abt van Engelenlaan en de Mortelweg. Ten westen en ten noorden van Geerpark ligt open landelijk gebied. Aan de noordoostzijde ligt tussen Geerpark en de Priemsteeg een met houtwallen omzoomd complex met sportvelden. In de zuidoost hoek reikt het projectgebied tot aan de Priemsteeg met de bestaande bebouwing van Vlijmen. Hier is ruimte voor de natuur en biodiversiteit en de woningen zijn gebouwd met duurzame, eerlijke materialen.

Wonen in Geerpark is 100% duurzaam en elektrisch, mét Nul-Op-de-Meter en daarmee zónder energierekening. De woningen zijn goed geïsoleerd en wekken zelf energie op met de zonnepanelen op het dak. Zo profiteren de bewoners van lage energielasten en kunnen energiezuinig, comfortabel en betaalbaar wonen.

Wonen in Morgenrood

Morgenrood is het nieuwste deel van de populaire nieuwbouwwijk Geerpark in Vlijmen. In deze landelijke en energiezuinige wijk komen 48 nieuwbouw MorgenWonen woningen in de architectuurstijlen Oud-Hollands en jaren 30, allemaal nul-op-de-meter dus heel energiezuinig. Morgenrood is een plek waar je heerlijk landelijk woont aan de waterslinger of het park. De ontwikkeling en bouw van de 48 MorgenWonen woningen is een samenwerkingsverband tussen Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV uit Tilburg en VolkerWessels.

Gezond en comfortabel wonen

De woningen van MorgenWonen worden woonklaar opgeleverd. En woonklaar is ook écht woonklaar. Alle wanden op elke verdieping worden airless wit gespoten, als ook de plafonds op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder ribtapijt en op de trappen vloerbedekking. De badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte. Niet alleen de badkamer, maar ook de slaapkamers en de begane grond worden voorzien van vloerverwarming (met uitzondering van het toilet en de trapkast).

Een aangenaam wooncomfort, ook daar staat MorgenWonen voor! De woningen worden daarnaast uitgerust met een luxe keuken met A-merk inbouwapparatuur, die in een hoekopstelling wordt geplaatst. Met vaatwasser, inductiekookplaat en RVS recirculatiekap. In de achtertuin wordt tevens een zonneterras en een pad naar de berging aangelegd. Deze berging is ook al in uw achtertuin geplaatst. Zelfs de erafscheiding wordt al geplaatst met Hedera beplanting én een dichte poort naar het achter- of naast gelegen pad.