Zoeken
app. magazijnstraat (15).jpg

Het Tilburgs Arsenaal

Comfortabel wonen in hartje centrum

Comfortabel wonen in hartje centrum!  

Comfort & gemak

De appartementen staan voor comfort en gemak. Zo zijn alle kamers in de appartementen voorzien van vloerverwarming, oftewel: geen radiatoren en een aangename constante temperatuur. De woningen werden met badkamer opgeleverd, naar eigen wens ingevuld. Voor de keuken hadden ze de volledige vrijheid, deze ruimte werd ‘leeg’ opgeleverd. Natuurlijk werden wel aansluitingen hiervoor aangelegd, zodat alle voorzieningen in de keuken mogelijk waren. 

Er zijn tien verschillende type appartementen. Er zitten verschillen in de grootte van de appartementen, dit varieert van 50 m² tot 110 m². Alle woningen zijn voorzien van een privé-buitenruimte; een deel van de appartementen hebben een balkon om lekker in het middag- of avondzonnetje te zitten, andere zijn voorzien van een loggia. Parkeren is mogelijk in de kelder waar ook de bergingen gesitueerd zijn. 

Op de begane grond van het Tilburgs Arsenaal is ruimte voor verschillende bedrijven. 

Wonen in de stad

De naam van het nieuwbouwproject Het Tilburgs Arsenaal verwijst naar het verleden waar nu ook de straat naar verwijst. Die ‘chique’ naam past er helemaal want het nieuwbouwproject is stijlvol. De tijdloze architectuur van het gebouw is ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten. Zij kozen voor mooie materialen zoals drie verschillende kleuren metselwerk. Net zoals zijn andere projecten letten zij op details. 

Wonen in Het Tilburgs Arsenaal is wonen met alle gemakken en voorzieningen bij de hand. Of het nu gaat om de gezelligheid van een hapje eten om de hoek, het station, de supermarkt, de bakker of de slager, alles is op loopafstand.

Inrichting omgeving

De Magazijnstraat heeft een hele nieuwe uitstraling gekregen met de komst van Het Tilburgs Arsenaal. Deze ‘vergeten’ straat heeft eindelijk de extra liefde en aandacht gekregen die het verdient. Het straatje is weer een bruisende en levendige omgeving en vormt een belangrijke schakel tussen centrum en stad.

Speciaal voor het project werd ook de Magazijnstraat opnieuw ingericht. Het werd de derde karakteristieke toegang naar het centrum vanaf de Spoorlaan. De omgeving van deze woningen is levendig, bruisend en heeft de dynamiek van de stad. Met een groot appartement midden in de stad is Het Tilburgs Arsenaal een populaire woonplek voor een brede doelgroep.  

Kortom fijn wonen!