HomeProjecten Woonzorgcomplex Landgoed Beukenstein

Woonzorgcomplex Landgoed Beukenstein

Driebergen

Het nieuwe Landgoed Beukenstein wordt een toekomstbestendige woon- en zorgvoorziening voor kwetsbare ouderen, zoals mensen met dementie en andere zorgvragen waarvoor een indicatie en zorg met verblijf nodig is.

Aan de Hoofdstraat 57 te Driebergen is het Landgoed Beukenstein van ISZ De Brug gelegen, een woonzorgcomplex.

Het voormalige pand is medio 2017 gesloopt. Op dezelfde locatie bouwt Van de Ven Bouw en Ontwikkeling een nieuw zorgcomplex voorzien van 108 woonzorgeenheden met 24-uurszorg, verdeeld over 3 gekoppelde bouwdelen.

Woonzorgcomplex Beukenstein Driebergen Woonzorgcomplex Beukenstein Driebergen Woonzorgcomplex Beukenstein Driebergen Woonzorgcomplex Beukenstein Driebergen Beukenstein Driebergen zorgcomplex Beukenstein Driebergen zorgcomplex Beukenstein Driebergen zorgcomplex Beukenstein Driebergen zorgcomplex Beukenstein Driebergen zorgcomplex Beukenstein Driebergen zorgcomplex Beukenstein Driebergen zorgcomplex Beukenstein Driebergen zorgcomplex Beukenstein Driebergen zorgcomplex Beukenstein Driebergen zorgcomplex

Ondertekening

Op 18 oktober 2017 werd door de ondertekening van de bouwovereenkomst door Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, BAM Bouw en Techniek en De Brug de bouw van een nieuw "Landgoed Beukenstein" bevestigd.

 

Landgoed Beukenstein bestaat uit drie aparte gebouwen en wordt geheel in landhuisstijl uitgevoerd. Naast de kleinschalige woningen en appartementen worden er ruimtes gerealiseerd voor ontmoeting en lekker eten en drinken waaronder het restaurant op de begane grond. De naam van het nieuwe pand heeft voorlopig de titel ‘Landgoed Beukenstein’. Deze naam verwijst ook naar het prachtige park waaraan Beukenstein ligt.

Lees het hele persbericht van ISZ De Brug hier: http://bit.ly/2yTfOyE

Feiten & cijfers

 • Status
  Opgeleverd
 • Architect
  Molenaar&Bol&Van Dillen Architecten, Vught
 • Omvang
  108 woonzorgeenheden
 • Projectcategorieën
  Utiliteitsbouw
+