HomeProjecten Vormenrijk

Vormenrijk

Tilburg

De locatie van de Vormenfabriek is ingeklemd tussen de St. Ceciliastraat, Elzenstraat, Populierstraat en Hart van Brabantlaan in de geliefde Bomenbuurt te Tilburg. Van de Ven Bouw en Ontwikkeling realiseert op de locatie van de voormalige Vormenfabriek 124 woningen en 6 appartementen. Daarnaast komt er nog een commerciële plint van ca 1.300m² groot aan de kant van de Hart van Brabantlaan waar (mogelijk) eerste lijnszorg gehuisvest gaat worden. Plan Vormenrijk is een aantrekkelijke mix van eengezinswoningen. Het plan is erg geschikt voor kleine huishoudens. De woningen worden gebouwd bovenop een bovengrondse parkeergarage van één laag. 

De woningen

De woningen zijn er in drie types. De grote (type A), de middelgrote (type B) en een kleine studio. Het grote en middelgrote type bestaat uit twee woonlagen, de studio bestaat uit één woonlaag. De woningen hebben op de begane grond de woonkamer, keuken, toilet en een opbergkast. Via een vaste trap wordt de eerste verdieping bereikt. Door een daklicht valt het licht via het dak de woning binnen, waardoor de trap overdag ook licht is. Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer met douche en vaste wastafel. Tevens is er een aparte ruimte om de wasmachine te plaatsen. Standaard is type A voorzien van twee ruime slaapkamers, type B heeft standaard één grote slaapkamer.

De woningen worden voorzien van een vloerverwarmingssysteem.

Vormenrijk Tilburg impressie Vormenrijk Tilburg impressie Vormenrijk Tilburg impressie interieur Vormenrijk Tilburg impressie Vormenrijk Tilburg vogelvlucht impressie Vormenrijk Tilburg modelwoning Vormenrijk Tilburg modelwoning Vormenrijk Tilburg modelwoning Vormenrijk Tilburg modelwoning Vormenrijk Tilburg modelwoning Vormenrijk Tilburg modelwoning Vormenrijk Tilburg modelwoning Vormenrijk Tilburg modelwoning Vormenrijk Tilburg impressie rood-antraciet Vormenrijk in de sneeuw 11 december 2017

Dekinrichting en parkeren

Het dek waar de woningen aan gelegen zijn wordt ingericht met groen. Ieder pleintje krijgt daardoor zijn eigen identiteit. Naast een bestrating voor de woning zijn er negen pleintjes waar de woningen die daaraan gelegen zijn uitkijken op ieder een eigen gemeenschappelijke tuin.
Onder het dek op maaiveld worden ca. 160 parkeerplaatsen gerealiseerd.

Volg de bouw via de bouwwebcam!

De bouw van het project Vormenrijk te Tilburg is live te volgen via onze bouwwebcam. Klik hier voor de website.

De camera zal elke 5 minuten een foto maken welke te zien is op bovenstaande link.

Na enige tijd zal van deze foto’s een timelapse worden gemaakt.

Verhuur

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

 

ACM Makelaardij bv

Tel: 024 - 382 00 00

Mail: nijmegen@acmmakelaardij.nl

Website: www.vormenrijk.nl

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
+