icon-arrow-right
HomeProjecten Upstairs

Upstairs

's-Hertogenbosch

Wonen naast de Bossche highline!

Designed by BOSCH

UPSTAIRS is upperclass wonen, zoals u van een gebouw met zo’n naam mag verwachten. Met zijn gedraaide toren die een meter of twaalf uitkraagt en hoog in de lucht ‘hangt’ valt UPSTAIRS beslist op. En door de ideale ligging op de hoek van de Bordeslaan en Vijverlaan biedt UPSTAIRS mooie uitzichten op De Gement, de Hofvijver en de Paleisbrug.

 

Een gedraaide toren die hoog boven de stoep een meter of twaalf uitkraagt en waar elke verdieping trapsgewijs verder uitspringt. Dat is het meest opvallende element van UPSTAIRS. Architect Geert Bosch van HilberinkBosch Architecten ontwierp een gebouw dat een stoere uitstraling combineert met een warme sfeer.

“Er hangt straks echt wel iets in de lucht. Het wordt een markant, spannend en stoer gebouw. Ik heb UPSTAIRS zo ontworpen dat het geheel uit voorgevels bestaat. Door de ideale ligging op een hoek is het van alle kanten goed te zien. Zelfs van iets hoger af, als je op de Paleisbrug staat.

Daarom heb ik ook overal voor hetzelfde materiaal gekozen. UPSTAIRS wordt vooral uit lichte bakstenen opgetrokken. Er worden verschillende formaten steen gebruikt en de horizontale betonranden krijgen een ribbelreliëf. Het ontwerp en de uitstraling van het gebouw passen perfect in het eigentijdse Paleiskwartier.”

Upstairs Paleiskwartier 's-Hertogenbosch Upstairs Paleiskwartier 's-Hertogenbosch Upstairs Paleiskwartier 's-Hertogenbosch Upstairs Paleiskwartier 's-Hertogenbosch Upstairs Paleiskwartier 's-Hertogenbosch Upstairs Paleiskwartier 's-Hertogenbosch Upstairs Paleiskwartier 's-Hertogenbosch

Appartementen

In UPSTAIRS komen 63 comfortabele appartementen en ze zijn bijna allemaal verschillend. Van super efficiënte studio’s van 47 m2 tot penthouses van 147 m2. Met een riant balkon, een fijne loggia of een zonnig terras. Wilt u een, twee of drie slaapkamers? Een open keuken of keuken liever apart, met kookeiland of zonder? UPSTAIRS heeft het allemaal.

Alle appartementen zijn voorzien van een complete keuken en badkamer, vloerverwarming en verkoeling, een inpandige berging en een extra berging in de kelder, alsmede een gezamenlijke inpandige fietsenstalling. Ieder appartement heeft de beschikking over minimaal één eigen parkeerplaats. De woningen hebben stuk voor stuk mooie lichtinval door ramen van plafond tot vloer en optimaal uitzicht over het Paleiskwartier, de Paleisbrug, de Hofvijver, De Gement of de historische binnenstad.

 

Hier vind je de interactieve kaart waar in alle appartementen selecteerbaar worden weergegeven en als je met je muis over de appartementen heen gaat krijg je meer informatie over het desbetreffende appartement te zien

In de roofgarden genieten met een lekkere cappuccino in de ochtend of een zomerse dag afsluiten met een goed glas wijn. De collectieve daktuin op de eerste etage is een fijne plek om even buiten te relaxen en andere bewoners te ontmoeten.

Feiten & cijfers

 • Status
  Verkocht!
 • Architect
  HilberinkBosch Architecten, Berlicum
 • Ontwikkelaar
  SDK Vastgoed, Eindhoven
 • Omvang
  63 appartementen
 • Prijzen
  van € 191.500,- tot € 639.000,-
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
+