Plan-T

Tilburg

Kantoorgebouw Plan-T, vernoemd naar een tot de verbeelding sprekend treinstel uit de jaren 60, wordt gerealiseerd in het hart van de Spoorzone 013 te Tilburg. Een ontmoetingsplaats voor bedrijven en organisaties die graag geïnspireerd worden door hun omgeving. De architectuur is tijdloos hoogwaardig, de locatie dynamisch en op steenworp afstand van het Centraal Station en de rondweg.

Plan-T is een gebouw dat opvalt door zijn open opzet. Flexibiliteit, duurzaamheid en transparantie zijn vanaf de start het uitgangspunt geweest en hiermee geschikt voor uiteenlopende gebruiks- en indelingsconcepten. Naast een eigen plek, kan de gebruiker in Plan-T ook beschikken over allerlei gezamenlijke voorzieningen ter versterking van het concept 'wisselwerking centraal'. Zoals een restaurant, (ontvangst)receptie, sport faciliteit, vergader- en presentatieruimten.

Plan T Tilburg Spoorzone Plan T Tilburg Spoorzone Plan T Tilburg Spoorzone Plan T Tilburg Spoorzone

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een gegeven bij de ontwikkeling van Plan-T. Om deze ambitie te verwezenlijken wordt het gebouw voorzien van BREAAM certificering. Een bijkomend voordeel van een duurzaam gebouw is een reductie van de operationele kosten en een positieve bijdrage aan de productiviteit en gezondheid van de gebruikers van het gebouw. Een duurzaam gebouw is een gezamenlijke ambitie van de eigenaar en de gebruikers van het gebouw.

Plan-T bestaat uit een ondergrondse parkeerkelder met ruimte voor 42 plaatsen, een commerciële begane grond met daarop zes kantoorlagen.

Informatie

Voor meer informatie over Plan-T klik hier.

Feiten & cijfers

 • Status
  In ontwikkeling
 • Opdrachtgever
  Werkplaats Ontwikkelingsbedrijf (WOB)
 • Ontwikkelaar
  SDK Vastgoed
 • Architect
  Ritzen Architecten
 • BVO
  11.615 m2 (excl. parkeerkelder)
 • Omvang
  Units variërend van ca. 200 m2 tot ca. 1.545 m2 (hele laag) en groter
 • Projectcategorieën
  Utiliteitsbouw
+