icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Tilburg

Pakhuis West - Veemarktkwartier

Wonen in de binnenstad van Tilburg!

Status
In uitvoering
Architect
Bedaux de Brouwer architecten
Projectomvang
45 appartementen en commerciële ruimte

Wonen in de binnenstad van Tilburg

In het Veemarktkwartier ontstaat een gezellig stukje Tilburg, the place to be! Creativiteit, cultuur en gezelligheid ontmoeten elkaar. Middenin de dynamiek van de binnenstad wordt een stoer appartementengebouw gebouwd, Pakhuis West, 45 appartementen in meerdere types. Deze types blinken uit in ruimte, ligging en buitenruimte. De appartementen zijn gelegen boven circa 500 m² commerciële ruimte en staan in het hart van het Veemarktkwartier. De appartementen zijn verdeeld over negen bouwlagen. De commerciële ruimte bevindt zich op de begane grond, samen met de entree en algemene ruimten. 

Een kijkje op ons project pakhuis West in het Veemarktkwartier van Tilburg.

In het Veemarktkwartier ontstaat een gezellig stukje Tilburg, the place to be! Creativiteit, cultuur en gezelligheid ontmoeten elkaar. Middenin de dynamiek van de binnenstad bouwen wij aan een stoer appartementengebouw, Pakhuis West, 45 appartementen in meerdere types. De appartementen zijn gelegen boven circa 500 m² commerciële ruimte en staan in het hart van het Veemarktkwartier. Samen met de Jan Kuijpers neem ik een kijkje op het bouwproject.