icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Tilburg

Pakhuis West - Veemarktkwartier

Wonen in de binnenstad van Tilburg!

Status
Gerealiseerd
Architect
Bedaux de Brouwer architecten
Projectomvang
45 appartementen en commerciële ruimte

Wonen in de binnenstad van Tilburg

In het Veemarktkwartier ontstaat een gezellig stukje Tilburg, the place to be! Creativiteit, cultuur en gezelligheid ontmoeten elkaar. Middenin de dynamiek van de binnenstad wordt een stoer appartementengebouw gebouwd, Pakhuis West, 45 appartementen in meerdere types. Deze types blinken uit in ruimte, ligging en buitenruimte. De appartementen zijn gelegen boven circa 500 m² commerciële ruimte en staan in het hart van het Veemarktkwartier. De appartementen zijn verdeeld over negen bouwlagen. De commerciële ruimte bevindt zich op de begane grond, samen met de entree en algemene ruimten. 

Een kijkje op de bouw van Pakhuis West in Tilburg.

Afgelopen week namen we, samen met de architect, een kijkje op ons project Pakhuis West in het Veemarktkwartier van Tilburg. Hier ontstaat écht een hele mooie plek! Wat vroeger voelde als een onprettige achteraf locatie wordt nu langzaam 'the place to be'. Erg leuk om van de architect te horen hoe het ontwerp tot stand is gekomen. Van alle kanten piept het gebouw tussen de bestaande bebouwing uit. En.... al zeg ik het zelf....het gebouw is een perfecte toevoeging op de huidige karakteristieke bebouwing van het Veemarktkwartier.