HomeProjecten Pakhuis West - Veemarktkwartier

Pakhuis West - Veemarktkwartier

Tilburg

Eindelijk schot in de zaak……..
Het bestemmingsplan is in procedure en als alles volgens planning loopt, hopen wij rond de zomer met de bouw van Pakhuis West te kunnen starten.

Over verkoop of verhuur, of een mix van beide, moeten we nog beslissen.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen of bent u geïnteresseerd in een appartement in Pakhuis West, schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Pakhuis West

In het Veemarktkwartier ontstaat een gezellig stukje Tilburg, the place to be! Creativiteit, cultuur en gezelligheid ontmoeten elkaar. Middenin de dynamiek van de binnenstad wordt een stoer appartementengebouw gebouwd, Pakhuis West. De 45 appartementen variëren in Pakhuis West van 60 m² tot 100 m² en zijn geschikt voor verschillende levensfases. Niet alleen de jonge creatieveling kan terecht in Pakhuis West, maar ook de vijftig plusser die zich op zijn plek voelt in het bruisende hart van de stad.

 

Voor meer informatie klik op de link Pakhuis-West.

Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg impressie beurspaneel Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg interieur impressie Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg vogelvlucht impressie Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 1 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 3 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 4 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 5 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 6 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 8

Veemarktkwartier

Kijk hier voor een video om een indruk te krijgen van het Veemarktkwartier!

Feiten & cijfers

 • Architect
  Bedaux de Brouwer architecten
 • Projectomvang
  45 appartementen en commerciële ruimte
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  Utiliteitsbouw
+