HomeProjecten Pakhuis West - Veemarktkwartier

Pakhuis West - Veemarktkwartier

Tilburg

Even pas op de plaats!

Om te komen tot een integrale ontwikkeling van het Veemarktkwartier, deelgebied Panhuijsenpad, is besloten om de verkoop van de appartementen in Pakhuis West tijdelijk stop te zetten. Zodra het ontwerp van dit deelgebied gereed is zullen wij de verkoop voortzetten. Dit zal echter niet eerder dan medio 2018 zijn!

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen of bent u geïnteresseerd in de appartementen dan kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Pakhuis West

In het Veemarktkwartier ontstaat een gezellig stukje Tilburg, the place to be! Creativiteit, cultuur en gezelligheid ontmoeten elkaar. Middenin de dynamiek van de binnenstad wordt een stoer appartementengebouw gebouwd, Pakhuis West. De 45 appartementen variëren in Pakhuis West van 60 m² tot 100 m² en zijn geschikt voor verschillende levensfases. Niet alleen de jonge creatieveling kan terecht in Pakhuis West, maar ook de vijftig plusser die zich op zijn plek voelt in het bruisende hart van de stad.

 

Voor meer informatie klik op de link Pakhuis-West.

Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg impressie beurspaneel Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg interieur impressie Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg vogelvlucht impressie Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 1 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 3 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 4 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 5 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 6 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 8

Veemarktkwartier

Kijk hier voor een video om een indruk te krijgen van het Veemarktkwartier!

Feiten & cijfers

 • Architect
  Bedaux de Brouwer architecten
 • Projectomvang
  45 appartementen tussen de 50 en 90 m2 en ca. 500 m2 commerciële ruimte
 • Prijzen
  vanaf circa € 139.000,-
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  Utiliteitsbouw
+