icon-arrow-right
HomeProjecten Pakhuis West - Veemarktkwartier

Pakhuis West - Veemarktkwartier

Tilburg

Momenteel is het project in voorbereiding. De start verkoop datum en verkoopprijzen zijn nog niet bekend omdat wij nog moeten beslissen of het verkoop of verhuur of een mix van beide gaat worden. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen of bent u geïnteresseerd in een appartement in Pakhuis West, schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief en u wordt als eerste op de hoogte gebracht. 

Pakhuis West

In het Veemarktkwartier ontstaat een gezellig stukje Tilburg, the place to be! Creativiteit, cultuur en gezelligheid ontmoeten elkaar. Middenin de dynamiek van de binnenstad wordt een stoer appartementengebouw gebouwd, Pakhuis West. De 45 appartementen variëren in Pakhuis West van 60 m² tot 100 m² en zijn geschikt voor verschillende levensfases. Niet alleen de jonge creatieveling kan terecht in Pakhuis West, maar ook de vijftig plusser die zich op zijn plek voelt in het bruisende hart van de stad.

 

Voor meer informatie klik op de link Pakhuis-West.

Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg impressie beurspaneel Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg interieur impressie Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg vogelvlucht impressie Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 1 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 3 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 4 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 5 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 6 Pakhuis-West Veemarktkwartier Tilburg plattegrond type 8

Veemarktkwartier

Kijk hier voor een video om een indruk te krijgen van het Veemarktkwartier!

Feiten & cijfers

 • Architect
  Bedaux de Brouwer architecten
 • Projectomvang
  45 appartementen en commerciële ruimte
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  Utiliteitsbouw
+