icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Teteringen

Om de Haenen Noord

In Teteringen heeft Van de Ven het plan "Om de Haenen Noord" gerealiseerd. Dit plan bestaat in totaal uit 77 woningen in verschillende typen en prijsklassen. Het in 2011 geheel opgeleverde project ligt op een schitterende locatie aan het Golfpark "De Haenen". Er is gekozen voor een aantal verschillende woningen, allemaal in dezelfde stijl. Het grootste gedeelte zijn de VolkerWessels PlusWoningen.

Status
Gerealiseerd
BVO
14.485 m2
Aanneemsom
ca. € 9.600.000,-
Opdrachtgever Huurwoningen
Singelveste Alleewonen
Opdrachtgever Koopwoningen
Eigen ontwikkeling Van de Ven Bouw en Ontwikkeling
Architect
Architectenbureau van Overbeek & Partners
Plaats
Teteringen
Omvang project
81 grondgebonden woningen

Pluswonen

PlusWonen staat voor bouwen met eindeloze mogelijkheden. Dat heeft alles te maken met de grote flexibiliteit van het concept dat continu doorontwikkeld wordt. Daardoor heeft het zich de laatste jaren kunnen bewijzen in zeer uiteenlopende projecten. Uitbreiding of inbreiding, kleine of grote series, appartementen, rijwoningen, vrijstaande villa's. Klassiek of zeer eigentijds.

Duurzaamheid

Met PlusWonen heeft VolkerWessels een uniek concept om de uitdagingen in de bouw aan te gaan. Uniek, omdat het met al zijn veelzijdigheid in staat is maatwerkoplossingen te bieden bij tal van vragen omtrent uitleglocaties, binnenstedelijke ontwikkelingen, grote series, kleine aantallen, starters, doorstromers, senioren. De ontwerp-, toepassings- en duurzaamheidsmogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Voor ieder stedenbouwkundig plan heeft PlusWonen een pasklaar antwoord. Een antwoord waarin altijd betaalbaarheid, leefbaarheid en duurzaamheid doorklinken.