HomeProjecten Kom thuis in Helvoirt

Kom thuis in Helvoirt

Helvoirt

In wijk Den Hoek in Helvoirt worden zes twee-onder-één kapwoningen gebouwd!

Ruim, royaal wonen nabij het centrum

De zes twee-onder-één kapwoningen worden gebouwd in de wijk "Den Hoek" in een gebied met veel historie en een dorps karakter. Het plan grenst aan het landgoed van kasteel Zwijsbergen en ligt nabij natuurgebied Brokkenbroek.

De woningen worden aangeboden met een aantal standaard extra's. Tevens bieden wij u diverse optiemogelijkheden aan.

6 woningen Kom thuis in Helvoirt den Hoek 6 woningen Kom thuis in Helvoirt den Hoek 6 woningen Kom thuis in Helvoirt den Hoek

De woningen

De woningen zijn fraaie twee-onder-één kapwoningen op ruime percelen. De ruim opgezette woningen, met een beukmaat van 5.7 meter, kennen een uiterst functionele indeling. Naast een ruime woonkamer en een keuken aan de voorzijde van de woningn bieden ze onder meer 3 slaapkamers en een badkamer op de eerstte verdieping met een optiemogelijkheid tot maar liefst 2 extra ruimtes op de tweede verdieping. Door middel van de optiemogelijkheden kunt u uw woning aanpassen aan uw wensen.

Warme architectuur met een levendig straatbeeld

De gekozen architectuur is dorps en sluit aan bij het geldende beeldkwaliteitsplan: traditionele baksteenarchitectuur met gemetselde gevels met houten buitenkozijnen en gebakken dakpannen. Het kleur- en materiaalgebruik is terughoudend met gebruikmaking van hoogwaardige materialen en ingetogen metselwerkvlakken. Hierdoor ontstaat een horizontaal lijnenspel in samenhang met de geprofileerde dakgoten en luifels boven de voordeur en het voorgevelkozijn ter plaatse van de keuken.

Om eenheid in het eindbeeld te verkrijgen zijn optionele dakkapellen mee-ontworpen. Deze kunnen in twee varianten toegepast worden, zowel op het voor- als achtergeveldakvlak, afhankelijk van de oriëntatie van de woning.

Informatie en verkoop

Beekhuizen Makelaardij

Sint Nikolaasstraat 6

5268 EK Helvoirt

T 0411-611302

info@beekhuizenmakelaardij.nl

 

of

 

AMB Makelaars Den Bosch

Onderwijsboulevard 500
5223 DN Den Bosch
T 073-7113700
info@amb-makelaars.nl

Feiten & cijfers

 • Status
  In voorbereiding
 • Architect
  CIER Architecten
 • Projectomvang
  6 twee-onder-één kapwoningen
 • Prijzen
  € 290.000,- v.o.n.
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
+