icon-arrow-right
HomeProjecten Het Hof - Paleiskwartier

Het Hof - Paleiskwartier

Den Bosch

Het appartementengebouw 't Hof vormt een markant stedelijk accent in het Bossche Paleiskwartier en is het ankerpunt van de route via de nieuwe Paleisbrug naar de binnenstad. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Huur en koop appartementen

Appartementengebouw “Het Hof” bestaat uit 266 appartementen, een commerciële plint en een 2-laagse parkeerkelder. 224 appartementen zijn verkocht aan Bouwinvest en worden voor verhuur aangeboden. De overige 42 appartementen zijn koopappartementen. De appartementen zijn allen voorzien van een mooie buitenruimte.

 

Op de begane grond bevinden zich de commerciële ruimtes, een deel van de begane grond is gevuld met horeca.  Onder de semi-openbare binnentuin bevindt zich de parkeerkelder, die ontsloten wordt met drie poorten. 

Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch Het Hof Paleiskwartier Den Bosch

Feiten & cijfers

 • Status
  Opgeleverd
 • Architect
  LEVS architecten Amsterdam
 • Ontwikkelaar
  SDK Vastgoed, Eindhoven
 • Omvang
  266 appartementen en ca. 1.800 m2 commerciële ruimte op een 2-laagse parkeergarage.
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
+