HomeProjecten Het Hof - Paleiskwartier

Het Hof - Paleiskwartier

Den Bosch

In het Paleiskwartier in Den Bosch wordt in mei 2015 gestart met de bouw van Het Hof.  Aan de Hofvijver, op de hoek van de Onderwijsboulevard en de Vlijmenseweg kun je vanaf medio 2017 in één van de 266 appartementen in Het Hof wonen. De nieuwste appartementen van het Paleiskwartier hebben allen een mooie buitenruimte, in diverse prijsklasses, zowel koop als huur. Onder het appartementengebouw bevindt zich een 2-laagse volledig verdiepte parkeergarage.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Huur en koop appartementen

De woningen in Het Hof variëren in formaat van 60 tot ruim 100 m², enkele penthouses beslaan zelfs 200 m². Op de begane grond aan de zijde van de Onderwijsboulevard en aan de Hofvijver worden commerciële ruimtes gerealiseerd, een bijzondere plek die de levendigheid in de buurt een boost geeft.


Wilt u op de hoogte blijven van Het Hof? Schrijf u dan in via info@paleiskwartier.nl

 

Volg de bouw hier!

Film (appartementen Het Hof)

Film (hoogste punt Het Hof)

Film (afbreken hoofdkraan Het Hof)

 

Impressie vijverzijde t Hof Paleiskwartier Impressie binnengebied 't Hof Paleiskwartier Impressie paleisbrug 't Hof Paleiskwartier Impressie onderwijsboulevard 't Hof Paleiskwartier Impressie binnengebied 't Hof Paleiskwartier Impressie toren 't Hof Paleiskwartier 't Hof Paleiskwartier kraan Paleiskwartier 't Hof bouwput 's-Hertognenbosch 't Hof Paleiskwartier boven de grond Paleiskwartier 't Hof keldervloer storten -2 's-Hertognenbosch Paleiskwartier 't Hof keldervloer storten -2 's-Hertognenbosch Paleiskwartier 't Hof 's-Hertognenbosch munt startbouw Paleiskwartier 't Hof 's-Hertognenbosch munt startbouw Paleiskwartier 't Hof startviering 's-Hertognenbosch Paleiskwartier 't Hof start viering 's-Hertognenbosch Paleiskwartier 't Hof startviering 's-Hertognenbosch 't Hof Paleiskwartier 's-Hertogenbosch in de mist

Feiten & cijfers

 • Status
  Opgeleverd
 • Architect
  LEVS architecten Amsterdam
 • Ontwikkelaar
  SDK Vastgoed, Eindhoven
 • Omvang
  266 appartementen en ca. 1.800 m2 commerciële ruimte op een 2-laagse parkeergarage.
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
+