icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Arnhem

Erf aan de Weide fase 5

Status
Gerealiseerd
Architect
Thomas Architecten, ‘s-Hertogenbosch
Ontwikkelaar
Ontwikkelingsmaatschappij Eldense Zeeg, Arnhem
Projectomvang
28 woningen

Erf aan de Weide

In fase 5 van Erf aan de Weide komen 28 woningen, variërend van rij- en hoekwoningen tot tweekappers en een wel heel bijzondere Kop-hals-rompboerderij aan de Weide met vier woningen en daaraan geschakeld een royale vrijstaande woning. 

Heel centraal
Na het succes van de eerste 4 fases van Erf aan de Weide is het nu tijd voor de ontwikkeling van fase 5. Deze fase vind je in de noordoosthoek van Buurt aan de Weide, een groene wijk in het zuiden van Schuytgraaf, vlakbij het winkelcentrum, de golfbaan, de sportvelden en op slechts 5 minuten rijden van de A50. Zo centraal woon je bijna nergens in het nieuwste stadsdeel van Arnhem.

Volop variatie
Elke woning in fase 5 is net weer even anders. Bijzonder is zonder meer de Kop-hals-rompboerderij aan de Weide met daarin vier fijne woningen met elk drie slaapkamers en een vrij-indeelbare zolder. De geschakelde vrijstaande woning biedt nog meer woonruimte, net als de 11 rijwoningen, 6 hoekwoningen en 6 tweekappers. Het zijn stuk voor stuk heerlijke gezinshuizen die compleet en energiezuinig worden gebouwd met vloerverwarming op de begane grond, een complete keuken met alle apparaten en een compleet uitgeruste badkamer.