icon-arrow-right
HomeProjecten Erf aan de Weide fase 4

Erf aan de Weide fase 4

Arnhem

In fase 4 van Erf aan de Weide worden 25 woningen gerealiseerd, variërend van rij- en hoekwoningen tot tweekappers en drie vrijstaande woningen. Elke woning is uniek, maar extra bijzonder zijn de hoekwoning en de statige vrijstaande villa met een bijgebouw aan het dorpspleintje. De ideale plek voor je hobby, kantoor of salon aan huis.

Erf aan de Weide

Elke woning is net weer even anders. Door de gebruikte gevelstenen, een opvallende schoorsteen, een mansardekap of zinken dak. Maar ook door hun afwisselende inhoudsmaten, indelingen en ligging in het plan. Natuurlijk worden ze allemaal zo compleet en energiezuinig mogelijk gebouwd met vloerverwarming op de begane grond en een complete keuken met alle apparaten, sanitair en tegels. Fase 4 is in verkoop, schrijf je hier snel in als belangstellende!

Erf aan de Weide fase 4 Arnhem Erf aan de Weide fase 4 Arnhem Erf aan de Weide fase 4 Arnhem Erf aan de Weide fase 4 Arnhem Erf aan de Weide fase 4 Arnhem Erf aan de Weide fase 4 Arnhem Erf aan de Weide fase 4 Arnhem Erf aan de Weide fase 4 Arnhem Erf aan de Weide fase 4 Arnhem Erf aan de Weide fase 4 Arnhem Erf aan de Weide fase 4 Arnhem Erf aan de Weide fase 4 Arnhem Erf aan de Weide fase 4 Arnhem

Informatie

Voor meer informatie check de website van Erf aan de Weide!

Feiten & cijfers

 • Status
  In verkoop
 • Ontwikkelaar
  Ontwikkelingsmaatschappij Eldense Zeeg, Arnhem
 • Architect
  Thomas Architecten, Den Bosch
 • Projectomvang
  25 woningen
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  In verkoop
+