HomeProjecten De Noorderstreek fase 2

De Noorderstreek fase 2

Tilburg

Wonen op smaak!

Projectomschrijving

Ten Noorden van het centrum van Tilburg ontstaat een mooi wijkje, De Noorderstreek genaamd. De Noorderstreek grenst aan het kanaal en is omgeven door een groene rand van bomen en struiken. Inmiddels is er al volop beweging in de wijk; fase 1 en 2b zijn al bewoond en fase 2b is in uitvoering. Fase 2b bestaat wederom uit mooie karakteristieke tussen- en hoekwoningen. Op de projectwebsite kun je alle woningen bekijken.

Logo header De Noorderstreek De Noorderstreek Tilburg start bouw fase 1 76 huurwoningen Bouwinvest Situatietekening De Noorderstreek Tilburg De Noorderstreek Tilburg vogelvlucht Vogelvlucht de Noorderstreek fase 2B Tilburg De Noorderstreek Tilburg impressie tussen- en hoekwoningen De Noorderstreek Tilburg impressie tussen- hoekwoningen De Noorderstreek Tilburg impressie tussen- en hoekwoningen Start bouw de Noorderstreek fase 2a Start bouw de Noorderstreek fase 2a 14-09-2017 Start bouw de Noorderstreek fase 2a Start bouw de Noorderstreek fase 2a Start bouw de Noorderstreek fase 2a

Woonmodule

Via de woonmodule op deNoorderstreek.nl kun je de woningen bekijken en naar wens aanpassen. Een teller loopt dan mee zodat je gelijk weet wat je woning gaat kosten met eventuele extra wensen. Wanneer je alle keuzes gemaakt hebt kun je een op maat gemaakte tekening en kostenoverzicht downloaden.

Interesse?

Fase 4 is volop in ontwikkeling. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen van de Noorderstreek.

Volg de bouw

Filmpje 1 (bouwstatus juni 2016)

Filmpje 2 (Bezoek de modelwoning)

Filmpje 3 (bouwstatus april 2017)

Filmpje 4 (start bouw fase 2a 14-09-2017)

Filmpje 5 (Kijkdag 1 februari 2018, de Noorderstreek-vloggers!)

 

Feiten & cijfers

 • Status
  In uitvoering. Alle woningen verkocht!
 • Projectomvang
  Fase 2a 38 en Fase 2b 36 grondgebonden woningen
 • Prijzen
  Fase 2 tussen- en hoekwoningen vanaf € 177.900,-
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
+