icon-arrow-right
HomeProjecten De Noorderstreek fase 2

De Noorderstreek fase 2

Tilburg

Wonen op smaak!

Projectomschrijving

Een bijzondere woonwijk in Tilburg is ontstaan op de plaats waar wijnimporteur Verbunt zich in 1844 wortelde. Smaak zette hier de toon. Van de Noorderstreek hebben we een ideale plek gemaakt voor je eigen thuis. Sfeervol en beschut, als een groen dorp middenin een grote stad. Op nog geen 10 minuten van het leven in het centrum, maar met alle ruimte voor kinderen om buiten te spelen. Een plek waar je kunt kiezen voor een huis naar jouw smaak. Want variëteit en keuzemogelijkheden is er in de Noorderstreek volop.

 

De Noorderstreek grenst aan het kanaal en is omgeven door een groene rand van bomen en struiken. Fase 1 bestond uit 74 huurwoningen en Fase 2 uit 74 mooie karakteristieke tussen- en hoekwoningen. 

 

De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein De Noorderstreek fase 2 Tilburg Verbuntterrein

Interesse?

Fase 4 is volop in ontwikkeling. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen van de Noorderstreek.

 

Feiten & cijfers

 • Status
  Opgeleverd
 • Projectomvang
  Fase 2a 38 en Fase 2b 36 grondgebonden woningen
 • Prijzen
  Fase 2 tussen- en hoekwoningen vanaf € 177.900,-
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
+