icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Den Bosch

de Livin - Paleiskwartier

In het Paleiskwartier in Den Bosch staat een woongebouw met allure; Livin’ genaamd. Livin' is één van de spraakmakende woongebouwen in het Paleiskwartier, gerealiseerd in het hart van deze eigentijdse wijk. Qua uitstraling en karakter een ijzersterk boegbeeld van het nieuwe wonen. Livin’ is de optelsom van woonwensen en de ultieme behoefte van bewoners zelf.

Status
Gerealiseerd
Opdrachtgever
BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier, Eindhoven
Architect
Architecten Cie. Amsterdam
Omvang
36 huur-, 52 koopappartementen, 700 m2 commerciële ruimte en 6.000 m2 kantoorruimte

Appartementen en commerciële ruimte

Livin' bestaat uit 88 appartementen en 700m2 commerciele ruimte op de begane grond en een 2-laagse parkeergarage. Op de parkeergarage wordt een kantoor van ca. 6.000 m2 gebouwd. De 88 appartementen zijn verdeeld in 36 huur- en 52 verkoop appartementen. De oppervlaktes variëren van 35 tot 60 m2 voor de koopappartementen en van 70 tot 80 m2 voor de huurappartementen.