icon-arrow-right
HomeProjecten de Livin - Paleiskwartier

de Livin - Paleiskwartier

Den Bosch

In het Paleiskwartier in Den Bosch staat een woongebouw met allure; Livin’ genaamd. Livin' is één van de spraakmakende woongebouwen in het Paleiskwartier, gerealiseerd in het hart van deze eigentijdse wijk. Qua uitstraling en karakter een ijzersterk boegbeeld van het nieuwe wonen. Livin’ is de optelsom van woonwensen en de ultieme behoefte van bewoners zelf.

Appartementen en commerciële ruimte

Livin' bestaat uit 88 appartementen en 700m2 commerciele ruimte op de begane grond en een 2-laagse parkeergarage. Op de parkeergarage wordt een kantoor van ca. 6.000 m2 gebouwd. De 88 appartementen zijn verdeeld in 36 huur- en 52 verkoop appartementen. De oppervlaktes variëren van 35 tot 60 m2 voor de koopappartementen en van 70 tot 80 m2 voor de huurappartementen.

De Livin Paleiskwartier Den Bosch gevelaanzicht De Livin Paleiskwartier Den Bosch gevelaanzicht De Livin Paleiskwartier Den Bosch gevelaanzicht De Livin Paleiskwartier Den Bosch gevelaanzicht De Livin Paleiskwartier Den Bosch bovenaanzicht gevel en daktuin De Livin Paleiskwartier Den Bosch gevelaanzicht De Livin Paleiskwartier Den Bosch gevelaanzicht De Livin Paleiskwartier Den Bosch gevelaanzicht De Livin Paleiskwartier Den Bosch gevelaanzicht De Livin Paleiskwartier Den Bosch gevelaanzicht De Livin Paleiskwartier Den Bosch galerij De Livin Paleiskwartier Den Bosch gevelaanzicht daktuin De Livin Paleiskwartier Den Bosch trapportaal lifthal De Livin Paleiskwartier Den Bosch parkeergarage De Livin Paleiskwartier Den Bosch parkeergarage

Feiten & cijfers

 • Status
  Opgeleverd
 • Architect
  Architecten Cie. Amsterdam
 • Omvang
  36 huur-, 52 koopappartementen, 700 m2 commerciële ruimte en 6.000 m2 kantoorruimte
 • Locatie
  Paleiskwartier den Bosch
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
+