icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Berkel-Enschot

Bloemenhof

Alle 39 woningen Bloemenhof verkocht!

Status
Verkocht!
Architect
Architectenbureau Vissen en Bouwman Den Bosch
Omvang
39 woningen

Het project

Bloemenhof biedt woningen voor een brede doelgroep en is gelegen in uitbreidingsgebied “De Enschotse Tuinen” aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan.

Alle 39 woningen zijn verkocht, ze zijn verdeeld over vijf woningtypes met daaronder nog vele varianten. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, (semi)-bungalows, hoekwoningen én tussenwoningen.

De prijzen starten vanaf circa € 340.000,- v.o.n.

Op 24 april zijn wij live in verkoop gegaan vanuit studio 20 bij First Impression. Via onderstaande button kun je de live-uitzending terugkijken. Hierin wordt het plan duidelijk uitgelegd.

Terugkijken live-uitzending start verkoop Bloemenhof

Berkel-Enschot

Berkel-Enschot is sinds 2019 voorzien van een mooi nieuw “tweede” dorpshart, genaamd “Ons Koningsoord”. “Ons Koningsoord” beschikt over verschillende faciliteiten zoals een cultureel centrum, een bibliotheek, een kinderdagverblijf, een muziekschool, zorgvoorzieningen, verrassend leuke winkeltjes, een aantal multifunctionele ruimtes en een horecagelegenheid. En zoek je de drukte van de grote stad, dan zijn de steden Tilburg en ’s-Hertogenbosch dichtbij. Het centrum van Tilburg bereik je zelfs in minder dan 10 minuten fietsen.

Projectwebsite