icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Berkel-Enschot

Bloemenhof

Bloemenhof is onderdeel van uitbreidingsgebied Enschotse tuinen. “De Enschotse Tuinen” is gelegen aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan.

Status
In ontwikkeling
Architect
Architectenbureau Vissen en Bouwman Den Bosch
Omvang
39 woningen

Het project

Wonen in een dorpse, groene omgeving én genieten van de dynamiek van de stad. Dát vind je in uitbreidingsgebied “De Enschotse Tuinen”. 

In deelplan Bloemenhof worden woningen gerealiseerd voor zowel starters, doorstromers als senioren. 

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling b.v. ontwikkelt 39 woningen, waarvan 3 vrijstaande woningen, 12 twee-onder-één-kapwoningen, 13 (semi)-bungalows, 5 tussenwoningen en 6 hoekwoningen. 

Het dorpse karakter komt sterk naar voren in zowel de dorpse verkaveling van het gebied als de dorpse architectuur van de woningen. De gezellige dorpskern, het rijke verenigingsleven, de diverse scholen en de winkelcentra maken van Berkel-Enschot een aangename leefomgeving, met alle dagelijkse behoeften binnen handbereik. 

Berkel-Enschot

Berkel-Enschot is sinds 2019 voorzien van een mooi nieuw “tweede” dorpshart, genaamd “Ons Koningsoord”. “Ons Koningsoord” beschikt over verschillende faciliteiten zoals een cultureel centrum, een bibliotheek, een kinderdagverblijf, een muziekschool, zorgvoorzieningen, verrassend leuke winkeltjes, een aantal multifunctionele ruimtes en een horecagelegenheid. En zoek je de drukte van de grote stad, dan zijn de steden Tilburg en ’s-Hertogenbosch dichtbij. Het centrum van Tilburg bereik je zelfs in minder dan 10 minuten fietsen.

Informatie

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Bloemenhof? Schrijf je dan via onderstaande button in voor de nieuwsbrief. Wij brengen jou als eerste op de hoogte!