icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Berkel-Enschot

Bloemenhof

Bloemenhof Berkel-Enschot LIVE in verkoop! Zaterdag 24 april is het zover! We starten met de verkoop van project Bloemenhof! En dat doen we deze keer in een live uitzending vanuit Studio 20 bij First Impression!

Status
In verkoop op 24 april!
Architect
Architectenbureau Vissen en Bouwman Den Bosch
Omvang
39 woningen

Het project

 

Bloemenhof biedt woningen voor een brede doelgroep en is gelegen in uitbreidingsgebied “De Enschotse Tuinen” aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan.

We gaan in verkoop met 39 woningen, verdeeld over vijf woningtypes met daaronder nog vele varianten. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, (semi)-bungalows, hoekwoningen én tussenwoningen.

De prijzen starten vanaf circa € 325.000,- v.o.n.

Wij nodigen je graag uit voor de start verkoop van dit mooie project! In jouw eigen omgeving kun je genieten van onze presentatie van het plan. Je kunt namelijk op zaterdagochtend 24 april de presentatie live volgen. Deze keer onder het genot van je eigen kopje koffie of thee. Tijdens de uitzending kun je vragen stellen, wij staan voor je klaar om de vragen te beantwoorden. En ná de uitzending ligt de brochure voor je klaar bij de makelaar.

Schrijf je in om deze start verkoop niet te missen!

Schrijf je hier in!

Berkel-Enschot

Berkel-Enschot is sinds 2019 voorzien van een mooi nieuw “tweede” dorpshart, genaamd “Ons Koningsoord”. “Ons Koningsoord” beschikt over verschillende faciliteiten zoals een cultureel centrum, een bibliotheek, een kinderdagverblijf, een muziekschool, zorgvoorzieningen, verrassend leuke winkeltjes, een aantal multifunctionele ruimtes en een horecagelegenheid. En zoek je de drukte van de grote stad, dan zijn de steden Tilburg en ’s-Hertogenbosch dichtbij. Het centrum van Tilburg bereik je zelfs in minder dan 10 minuten fietsen.

Projectwebsite

Informatie

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Bloemenhof? Schrijf je dan via onderstaande button in voor de nieuwsbrief. Wij brengen jou als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief inschrijving