icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
's-Hertogenbosch

Belvédère Kantoor

Prachtige kantoorlocatie in het Paleiskwartier 's-Hertogenbosch

Status
Gerealiseerd
Opdrachtgever
BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier, Eindhoven
Architect
NOAHH, Amsterdam
Projectomvang
10.000 m2 kantoorruimte

Aan de zuidelijke rand van het Paleiskwartier verrijst Belvédère KANTOOR. Belvédère bestaat onder meer uit twee kantoorgebouwen en is gelegen direct aan de Magistratenlaan, de Randweg en de Paleisbrug; de nieuwe fiets- en voetgangersbrug die het Paleiskwartier met de historische binnenstad verbindt. Het kantoor bestaat uit 10.000 m² kantoorruimte met parkeren.

Prachtige kantoorlocatie huren!

U vestigt zich niet zomaar in het Paleiskwartier. Voor het Paleiskwartier kiest u vanwege de optimale bereikbaarheid en ligging, vanwege de stedelijke architectuur en omdat u toekomst ziet in uw bedrijf. Zakelijke dienstverleners als banken, advocaten, accountants kozen al voor de wijk. Omdat het Paleiskwartier kwaliteit heeft en een blijvende indruk achterlaat. Het Paleiskwartier is met niets te vergelijken, zo mooi, uniek en trots.

Voor meer informatie bezoek de website of het Infocentrum; 

Hugo de Grootlaan 82, 5223LC  ’s-Hertogenbosch

T : 073- 612 40 44,

E: info@paleiskwartier.nl

Laatste stort kantoorgebouw Belvédère

Afgelopen week hebben we de wanden van de kern van de tiende en tevens hoogste verdieping gestort. Dit was de laatste stort van de wanden van Belvédère. Zie hier een indruk van de bouwstatus.