icon-arrow-right
HomeProjecten 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan

28 NOM appartementen Tobias Asserlaan

Tilburg

Aan de Tobias Asserlaan in Tilburg heeft Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv 28 Nul-Op-de-Meter appartementen gebouwd voor TBV Wonen. Dit zijn energiezuinige appartementen, nul op de meter. D.w.z. dat er géén energiekosten betaald hoeven te worden mits de bewoners zich houden aan het spelregelboekje.

Energiezuinig

De energie wordt opgewekt door hoogwaardige PV-panelen die op het gehele dak gelegd zijn. De decentrale units (DCU) zijn gemonteerd in de woonkamer en slaapkamers en deze zorgen voor de verwarming en ventilatie van de gehele woning. Deze units zijn nog niet eerder in Nederland toegepast. De bewoners kunnen de unit ook als koeling/airco gaan gebruiken echter zal er dan extern een schakelaar omgezet moeten worden. Zij moeten hiervoor tekenen omdat zij dan buiten hun bundel komen dus niet meer NOM zijn.

 

28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg 28 NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg NOM appartementen Tobias Asserlaan Tilburg

Onderhoudsplan

Voor de installatie is een MJOP (meer jaren onderhoudsplan) afgesloten met de opdrachtgever. Hiermee staan wij garant voor het onderhoud en garantie van de installatie.

Ook is er een monitoringsplan afgesloten. Dit houdt in dat wij de gehele installatie monitoren, de opbrengsten en het verbruik controleren en zo de bewoners kunnen aansturen op hun energieverbruik om te zorgen dat ze NOM blijven.

Feiten & cijfers

 • Status
  Opgeleverd
 • Opdrachtgever
  TBV Wonen
 • Architect
  DAT Architecten, Tilburg
 • Projectomvang
  28 Nul-Op-de-Meter appartementen
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
+