icon-arrow-right
HomeProjecten 21 "MorgenWonen" woningen Vliegende Vennen

21 "MorgenWonen" woningen Vliegende Vennen

Rijen

Rijen is één van de vier dorpskernen van de gemeente Gilze en Rijen. Het is met zijn 18.000 inwoners een gemoedelijk Brabants plaatsje omringd door mooie bossen, heide, landgoederen, recreatiegebieden, golfbanen en water. Bovendien ligt Rijen vlakbij, of liever gezegd tussen de steden Tilburg en Breda.

De Vliegende Vennen

De Vliegende Vennen is een nieuwe wijk waarin royaal de ruimte is gereserveerd voor groene zones. Zodat het wonen echt een landelijk karakter krijgt. Geen grote aaneengesloten wijk, maar woningen afgewisseld met veel groen. En met de luxe van opvallend veel goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport, kinderopvang, welzijn & gezondheid en winkels.
In het winkelcentrum De Lavarije in de Hoofdstraat, maar ook verspreid over de rest van Rijen vindt u winkels, restaurantjes en cafeetjes in alle soorten en maten.

 

21 huurwoningen morgenwonen Vliegende Vennen Rijen 21 huurwoningen morgenwonen Vliegende Vennen Rijen 21 huurwoningen morgenwonen Vliegende Vennen Rijen 21 huurwoningen morgenwonen Vliegende Vennen Rijen 21 huurwoningen morgenwonen Vliegende Vennen Rijen 21 huurwoningen morgenwonen Vliegende Vennen Rijen 21 huurwoningen morgenwonen Vliegende Vennen Rijen

Het MorgenWonen concept van VolkerWessels

De woningen zijn duurzaam en energieneutraal en worden gebouwd volgens het MorgenWonen concept van Volker Wessels.

 

MorgenWonen is dé nieuwe standaard in ontwikkelen en bouwen. Binnen één dag wordt een woning in elkaar gezet. Van een leeg stuk grond naar een volledige woning, VolkerWessels maakt het waar.

Feiten & cijfers

  • Status
    Opgeleverd
  • Projectomvang
    21 "MorgenWonen" woningen
  • Projectcategorieën
    Woningbouw
+