Zoeken
bloemenhof_berkel-enschot_09_LR.jpg

Bloemenhof

Uitbreidingsgebied "De Enschotse Tuinen"

Alle 39 woningen Bloemenhof verkocht!

Het project

Bloemenhof biedt woningen voor een brede doelgroep en is gelegen in uitbreidingsgebied “De Enschotse Tuinen” aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan.

Alle 39 woningen zijn verkocht, ze zijn verdeeld over vijf woningtypes met daaronder nog vele varianten. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, (semi)-bungalows, hoekwoningen én tussenwoningen.

Berkel-Enschot

Berkel-Enschot is sinds 2019 voorzien van een mooi nieuw “tweede” dorpshart, genaamd “Ons Koningsoord”. “Ons Koningsoord” beschikt over verschillende faciliteiten zoals een cultureel centrum, een bibliotheek, een kinderdagverblijf, een muziekschool, zorgvoorzieningen, verrassend leuke winkeltjes, een aantal multifunctionele ruimtes en een horecagelegenheid. En zoek je de drukte van de grote stad, dan zijn de steden Tilburg en ’s-Hertogenbosch dichtbij. Het centrum van Tilburg bereik je zelfs in minder dan 10 minuten fietsen.

Projectwebsite

Een Drive-thru in Berkel-Enschot om start bouw te vieren!

Een Drive-thru in Berkel-Enschot om start bouw te vieren!

Tijdens de verkoop en nu ook tijdens de bouw van project Bloemenhof worden we nog steeds beperkt door Coronaregels. En we gunden onze kopers zo graag een contactmomentje met ons als bouwers en een kijkje op het project. We bedachten een Drive-thru! En een succes was het zeker! Wat een enthousiaste reacties! Zo leuk! De kopers werden afgelopen week op de locatie ontvangen waar we een sfeervolle route langs de verschillende woningen hadden uitgezet. Zo konden ze een praatje maken met onze collega's en werden ze op verschillende plekken verwend met een hapje en een drankje.

#drivethru #startbouw #berkelenschot #ookditisvolkerwessels