Zoeken
149 app. belvedere (16)_LR.jpg

Belvédère

Een fijne plek om thuis te komen

Op één van de meest aantrekkelijke locaties van ’s-Hertogenbosch staat Belvédère. Pal tegen de Bossche binnenstad en met een weergaloos uitzicht op natuurgebied De Gement. Een heerlijke plek om te wonen.

Belvédère, een fijne plek om thuis te komen!

Aan de zuidrand van het Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch zijn 149 luxe terrasappartementen, 58 koop en 91 huur en 1 stadswoning gebouwd. Bijzonder aan de locatie zijn de schitterende uitzichten over het natuurgebied De Gement, de groene binnentuin of de Hofvijver. De appartementen zijn licht en ruim en zodanig ontworpen dat alle kamers aan de gevel zijn gelegen. Zo kunt u vanuit ieder vertrek van het uitzicht genieten. 

De woningen van Belvédère spreken vooral mensen aan die van mooie dingen houden. Die een goed leven belangrijk vinden en willen genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Maximaal comfort en luxe. En dat is precies waar Belvédère voor staat. Die kwaliteit ziet u dan ook overal terug. In het ontwerp, de materialen en de afwerking. Een fijne plek om echt thuis te komen.

Genieten!

Dát is wonen in Belvédère aan de zuidrand van het Paleiskwartier. Hier komt alles samen wat wonen aangenaam maakt. Rust, ruimte, de stad, de natuur, centrale ligging, bijzondere architectuur en een uitzicht om u tegen te zeggen!

De ligging is ideaal. Op een paar minuten loopafstand van het Centraal Station en de historische binnenstad en grenzend aan een mooi wandelgebied. Om de hoek ligt De Hofvijver, het culinaire hart van het Paleiskwartier.

Belvédère biedt terrasappartementen van compact tot zeer royaal formaat. Voorzien van fijne luxe en bedacht voor mensen die waarde hechten aan comfortabel woonplezier. Belvédère maakt van wonen genieten!

Naast de unieke appartementen komt in Belvédère ook de Paleiskwartier-stadswoning. Een bijzondere drielaagse woning met een woonoppervlakte van 269 m² en met op alle verdiepingen heerlijke buitenruimtes en uitzicht over de Gement.