Zoeken
avia kwartier (08).jpg

Aviakwartier

Eigentijdse uitstraling en bijzondere details

Het gehele Aviakwartier omvat 48 appartementen en 20 stadswoningen. Het appartementencomplex bestaat voor de helft uit drie woonlagen, de andere helft uit vier woonlagen. Onder het gebouw ligt een parkeerkelder, waar ruimte is voor 60 auto's.

Architectuur en omgeving

Qua architectuur valt het Aviakwartier op door een eigentijdse uitstraling en bijzondere details. De houten gevelbekleding van het appartementengebouw en de woningen geeft het project een natuurlijk en warm accent. 

Het appartementengebouw heeft vier verdiepingen, met op de bovenste laag rondom een weids uitzicht. De metalen balustrades en ronde de balkons aan de buitenzijde van het gebouw geven een luchtige, elegante uitstraling. Ook de toepassing van glas in het ontwerp geeft de appartementen een ruime en lichte sfeer. Bijzonder aan dit complex is de sfeervolle, besloten patio, die ook te bereiken is vanuit de parkeergarage onder het gebouw.

Stadswoningen

De ruime en goed uitgeruste stadswoningen vallen op door hun robuuste, eigentijdse uitstraling. Dankzij de houten gevelbekleding en ook hier de forse raampartijen ontstaat een afwisselend gevelbeeld. Deze ruime woningen zijn gelegen in een aantrekkelijke, groene omgeving met eigen tuinen en berging.