Zoeken
BDONG_typeBDH_interieur_LR.jpg

34 won. "Dongen komt thuis" fase 3

Sfeervolle woningen onder karakteristieke architectuur

In de Beljaart 4 in Dongen Noord heeft Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV 34 sfeervolle woningen onder karakteristieke architectuur gebouwd. Het project, Fase 3 van “Dongen komt thuis”, bestaat uit maar liefst negen types.

9 Typen woningen!

2 Vrijstaande woningen, 12 twee-onder-één kapwoningen verdeeld over twee types, 8 hoekwoningen en 12 tussenwoningen. Elke woning heeft een eigen indentiteit door wisselende posities van kappen, erkers en luifels en de plaats van de voordeur.

De woningen liggen aan de groene rand van de Beljaart, nabij buurtvoorzieningen zoals een supermarkt en diverse scholen én het speelgebied Beljaart Buiten. Het project "Dongen komt thuis" fase 3 biedt woningen voor een brede doelgroep, zowel voor starters als voor gezinnen biedt het project volop keus.

Alles wat je wenst en meer!

Een woning in “Dongen komt thuis” fase 3 biedt je alles wat je je maar kunt wensen. Meer zelfs. Naast een mooie lichte woonkamer en drie slaapkamers is de woning ook voorzien van een ingerichte toiletruimte en badkamer met tegelwerk en sanitair.

Voor de kavels 13 t/m 24 en 34 is een mooie volwaardige keuken opgenomen in de woning. Wil je meer luxe dan bestaat de mogelijkheid om de keuken nog verder uit te breiden en de badkamer luxer in te richten. Aan iedereen is gedacht.

Daarnaast heb je vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. Maar ook een ruime zolder waar je alle kanten mee op kunt. Zeker als je er één of twee dakkapellen op laat plaatsen. Zo tover je er zomaar een extra ruimte of fijne werkplek bij. Ten slotte heb je een tuin met een garage of een buitenberging.

Warme architectuur met een levendig straatbeeld!

De 34 woningen in het plan “Dongen komt thuis” fase 3 zijn ontworpen als een samenhangende reeks met tegelijkertijd een interessante verscheidenheid. De robuuste en kloeke architectuur uit de vorige fasen van “Dongen komt thuis” zetten we in fase 4 van de Beljaart voort. In deze fase komt een veelheid aan woningen voor: rijwoningen, eindwoningen met garage, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De hoofdkleur van het gevelmetselwerk is bij alle woningen uniform: een genuanceerde warmbruine handvorm baksteen. De buitenkozijnen worden uitgevoerd in hout in een grijze kleurstelling, de voordeuren en garagedeuren in een donkergrijze kleur. Schoorsteenelementen in baksteen, afgedekt met een betonnen sluitstuk completeren het dorpse beeld. Veel aandacht is besteed aan erfafscheidingen tussen privé-tuinen en openbaar gebied. Zij- en achtertuinen worden afgeschermd met begroeide gaashekwerken, de voortuinen worden voorzien van lage groene hagen. Op enkele plaatsen in het plan zijn vanwege de bijzondere stedenbouwkundige ligging accenten aangebracht in de vorm van stevig vormgegeven dakkapellen of verbijzonderingen in de kopgevels.

Informatie!

KIN Makelaars Dongen

Hoge Ham 93

Dongen

T 0162 726 926

M dongen@kinmakelaars.nl