Zoeken
BDONG_20170524_TypeG1_Cam05a_LR.jpg

17 won. "Dongen komt thuis" fase 2

Sfeervolle woningen onder karakteristieke architectuur

In De Beljaart in Dongen zijn 17 sfeervolle woningen onder karakteris­tieke architectuur gerealiseerd.

Het project, "Dongen komt thuis 2", bestaat uit maar liefst zeven types met percelen van maar liefst 26.5 meter diep. De woningen liggen aan de Schoolsticht nabij de groene zone van de Beljaart, buurtvoorzieningen en het spoelgebied Beljaart Buiten.  

Alles wat u wenst en meer 

Een woning in “Dongen komt thuis” biedt u alles wat u zich maar kunt wensen. Meer zelfs. Naast een mooie lichte woonkamer en drie slaapkamers is de woning ook voorzien van een ingerichte toilet en badkamer met tegelwerk en sanitair. Standaard is een mooie volwaardige keuken opgenomen in de woning. Wilt u meer luxe dan bestaat de mogelijkheid om de keuken nog verder uit te breiden en de badkamer luxer in te richten. Aan iedereen is gedacht.
Daarnaast heeft u vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. Maar ook een ruime zolder waar u alle kanten mee op kunt. Zeker als u er een of twee dakkapellen op laat plaatsen. Zo tovert u er zomaar een extra ruimte of een werkplek bij. Ten slotte heeft u een tuin met een geïsoleerde garage of een buitenberging, die ook via een achterom te bereiken is. Want dat is wel zo handig met de fiets.

Wat biedt Dongen komt thuis 2?

  • Wonen in een mooie wijk
  • Dichtbij de natuur
  • Voorzieningen dichtbij
  • Karakteristieke architectuur
  • Mooie materialen
  • Percelen van 26,5 meter diep
  • Inclusief complete keuken

Informatie

KIN Makelaars Dongen

Hoge Ham 93

Dongen

0162 726 926

dongen@kinmakelaars.nl

Bekijk hieronder het filmpje van de start bouw viering. Tijdens de borrel zijn een paar van de toekomstige bewonertjes, te weten Nikki, Elin, Vince en Bobby geïnterviewd. Hieronder vind je de link naar het filmpje van de start bouw en het vooruitzicht naar een nieuw huis met een nieuwe kamer.