Zoeken

Start verkoop Morgenrood in Geerpark, Vlijmen

Persbericht

GEERK_20200405_Cam03c_LR.jpg

48 betaalbare NOM-woningen

 

Op vrijdag 10 april aanstaande, 10.00 uur stipt, start Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV met de verkoop van 48 compleet afgewerkte MorgenWonen woningen in Geerpark, Vlijmen. Deze keer geen ‘start verkoop” op een mooie locatie en ook niet in de ‘huiskamer’ van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV (Koninklijke VolkerWessels) in Tilburg, maar een digitale ‘start verkoop’!

 

Het project Morgenrood is gelegen in Geerpark in Vlijmen. Geerpark is een van de duurzaamste wijken in Nederland en in alle opzichten groen. Hier is ruimte voor de natuur en biodiversiteit en de woningen zijn gebouwd met duurzame, eerlijke materialen. Het project Morgenrood is het nieuwste deel van de populaire nieuwbouwwijk. Morgenrood bestaat uit 48 nieuwbouw MorgenWonen woningen in de architectuurstijlen Oud-Hollands en jaren 30, allemaal nul-op-de-meter dus heel energiezuinig. Morgenrood is een plek waar je heerlijk landelijk woont aan de waterslinger of aan het park.

 

Het project Morgenrood bestaat uit tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. 
De prijzen variëren van € 265.000,- v.o.n. tot € 395.000,- v.o.n.

Vandaag de sleutel, MorgenWonen!

Alle woningen in Morgenrood worden woonklaar opgeleverd. En woonklaar is ook écht woonklaar.

Alle wanden en plafonds in de gehele woning worden afgewerkt. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een mooie pvc-vloer gelegd, op zolder tapijt en op de trappen vloerbedekking. De badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte. Niet alleen de badkamer, maar ook de slaapkamers en de begane grond worden voorzien van vloerverwarming. De woningen worden daarnaast uitgerust met een luxe keuken. In de achtertuin wordt tevens een zonneterras en een pad naar de berging aangelegd. Zelfs de erfafscheiding met hedera en een dichte poort is al geplaatst. Kortom, vandaag de sleutel, morgen wonen!

Start verkoop online

Een start verkoop op een mooie locatie is momenteel geen optie. Om de starters toch de mogelijkheid te bieden om hun toekomstdromen waar te maken besluiten wij om de woningen digitaal in verkoop te brengen. Alle woningen zijn vanaf 10 uur op vrijdag 10 april te bekijken op www.morgenwoneninvlijmen.nl. Geïnteresseerden kunnen de woningen uitgebreid bekijken en via een digitaal inschrijfformulier hun voorkeuren aangeven. Tevens is de brochure downloadbaar. Via een aparte knop kunnen eventuele vragen gesteld worden over het project of een specifieke woning.

 

Voor informatie en verkoop: www.morgenwoneninvlijmen.nl

Geerpark

In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel.

Meer weten over Geerpark? Kijk op www.geerpark.nl