icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 16 maart 2021

Hoogste punt Belvédère Kantoor.

Woensdag 10 maart 2021 vond in klein comité de viering plaats van het bereiken van het hoogste punt van het nieuwe kantoorgebouw Belvédère in ’s-Hertogenbosch.

Belvédère II opent deze zomer haar deuren voor werken op hoogwaardig niveau aan de zuidelijke rand van het Paleiskwartier. BDO Accountants & Adviseurs is de eerste huurder die zijn intrek gaat nemen. Het gebouw is ontworpen door architect NOAHH | Network Oriented Architecture en vormt samen met het naastgelegen pand Belvédère I – het Nederlandse hoofdkantoor van Ricoh – Het kantoor wordt gerealiseerd door de bouwcombinatie Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Bv en Moonen Bouwgroep. Belvédère is een zeer markant gebouwencomplex aan de Randweg en entree van het nieuwe centrumgebied Paleiskwartier in Den Bosch.


VolkerWessels NOAHH | Network Oriented Architecture BDO Nederland

Belvedere 2021 Hoogste punt.jpg