icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 februari 2022

Hall of Fame, een bijzonder gebouw in de Spoorzone van Tilburg

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling viert de voortgang van een bijzonder project; De renovatie en uitbreiding van de Hall of Fame in de spoorzone van Tilburg!

Na een grondige verbouwing wordt het monumentale Hall of Fame gebouw in de Spoorzone langzaam weer dé culturele plek van Tilburg. Het vernieuwde skatepark behoort straks tot de top van het land. Een plek waar jongeren kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten. De concertzaal wordt vernieuwd, er komen nieuwe muziekstudio’s en de binnentuin wordt openbaar. Op vrijdag 18 februari heeft Van de Ven bouw en Ontwikkeling, samen met de wethouders Rolph Dols en Bas van der Pol, Bob Caarels, de architecten en medewerkers van de Hall of Fame stil gestaan bij de bouw van dit bijzondere project en werd het laatste gat dichtgemetseld.

Hierbij een link naar een leuk filmpje van een bijzonder gebouw in de spoorzone van Tilburg.