icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 oktober 2020

Een kijkje in Plan-t

Één dag voor oplevering namen we een kijkje in Plan-t in de spoorzone van Tilburg. Noortje, ontwikkelingsmanager bij SDK vastgoed, gaf ons een rondleiding door het gebouw.

Plan-t is eersteklas werken op een eersteklas locatie, het hart van de Spoorzone Tilburg. Dit kantoorgebouw is geschikt voor de meest uiteenlopende gebruiks- en indelingsconcepten door haar flexibele en transparante opzet. Plan-t bestaat uit 7 verdiepingen met in totaal ca. 11.000 m² verhuurbaar vloeroppervlak, aangevuld met een ondergrondse parkeergarage met 42 parkeerplekken. Maar in Plan-t is niet alleen aan werken gedacht. Naast een dynamische werkplek, biedt de begane grond uitstekende faciliteiten voor zowel bezoekers als huurders van Plan-t en vindt men op de 1ste verdieping zelfs een chillruimte.