icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 november 2021

Dank aan alle donateurs!

Wij willen iedereen hartelijk danken voor de donaties aan onze goede doelen ter ere van ons 100-jarig bestaan. Een mooie herinnering aan deze dag zal ons altijd bijblijven.

De totale opbrengst is € 14.625,- Wij hebben het bedrag verdubbeld en dat betekent dat wij onze drie goede doelen projecten blij hebben kunnen maken met ieder een bedrag van € 9.750,- 

Dankbaar hebben zij de cheques in ontvangst genomen en wij zijn dankbaar dat wij een mooie bijdrage hebben kunnen leveren aan deze prachtige goede doelen! 

We zijn onder de indruk van de verhalen die zij vandaag met ons deelden. Met de schenkingen kunnen zij heel veel mensen een prettiger leven geven. Of je nu hulp nodig hebt als kind of ouder omdat je jezelf niet staande kunt houden in deze maatschappij óf dat je getroffen bent door kanker of familie of partner bent van iemand die getroffen is door kanker of een financieel steuntje in de rug nodig hebt, ze staan voor je klaar.

Vandaag hebben wij de cheques feestelijk overhandigd aan

ContourdeTwern @R-Newt Kids, Inloophuis Midden-Brabant en #Ariënsfonds

Een bezoekje aan de websites van deze mooie goede doelen is meer dan de moeite waard!

 

www.ariensfonds.nl

www.inloophuismiddenbrabant.nl

www.r-newt.nl

 

#jarig #goededoelen #ookditisvolkerwessels

 

Goededoelen_01.jpg