icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 oktober 2021

100 jaar Van de Ven, vereerd met ontvangst van Tilburgse ereprent!

Op 8 oktober j.l. hebben wij ons 100-jarig bestaan gevierd, samen met relaties die het succes van het bedrijf de afgelopen jaren mede mogelijk gemaakt hebben.

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, in 1921 opgericht in Tilburg door Johan Van de Ven en nu, 100 jaar later, uitgegroeid tot een succesvolle ontwikkelende bouwer in Tilburg en omstreken. 

Directeuren Jark Schepens en Austin Krekels ontvingen de Tilburgse Ereprent uit handen van locoburgemeester Bas Van der Pol. Van de Ven krijgt de onderscheiding vanwege het 100-jarig jubileum. De Tilburgse Ereprent is een gemeentelijke onderscheiding van de gemeente Tilburg en is ontworpen door de Tilburgse kunstenaar Janine Hendriks. 

Ter ere van de 100ste verjaardag heeft Van de Ven een écht bouwbiertje laten brouwen, een biertje ter gelegenheid van 100 jaar hard werken, speciaal gebrouwen voor bouwers! Op een feestelijke manier is het biertje gelanceerd.

100jaar_ereprint.jpg