Zoeken

Bouw 'Morgenrood' Vlijmen gestart!

Vlijmen – Op maandag 7 september zijn Meyer-Jongen en MorgenWonen gestart met de bouw van 48 compleet afgewerkte MorgenWonen woningen in Geerpark, Vlijmen.

Morgenrood_200907.jpg

Bouw ‘Morgenrood’ Vlijmen gestart!

 

Vlijmen – Op maandag 7 september zijn Meyer-Jongen en MorgenWonen gestart met de bouw van 48 compleet afgewerkte MorgenWonen woningen in Geerpark, Vlijmen.

 

 

Het project Morgenrood is gelegen in Geerpark in Vlijmen. Geerpark is een van de duurzaamste wijken in Nederland en in alle opzichten groen. Hier is ruimte voor de natuur en biodiversiteit. De woningen worden gebouwd met duurzame, eerlijke materialen. Het project Morgenrood is het nieuwste deel van de populaire nieuwbouwwijk. Morgenrood bestaat uit 48 nieuwbouw MorgenWonen woningen in de architectuurstijlen Oud-Hollands en jaren 30, allemaal nul-op-de-meter dus heel energiezuinig.

 

Het project Morgenrood bestaat uit tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. Alle woningen zijn inmiddels volledig verkocht. 25 woningen aan particulieren en 23 woningen aan een belegger.  De huurwoningen zullen later dit jaar in verhuur gaan. Welke makelaar ze gaat verhuren is nog niet bekend, evenals de huurprijs.

 

De woningen in project ‘Morgenrood’ zijn MorgenWonen woningen. Alle woningen worden woonklaar opgeleverd. En woonklaar is ook écht woonklaar. Wanden en plafonds worden afgewerkt. Zelfs de vloeren liggen al bij oplevering; op de begane grond en de eerste verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder ribtapijt en op de trappen vloerbedekking. Vloerverwarming, een badkamer en toilet, van alle gemakken voorzien, inclusief designradiator en accessoires! Een luxe keuken met inbouwapparatuur. In de achtertuin wordt zelfs een zonneterras en een pad naar de berging aangelegd. Deze berging is ook al in uw achtertuin geplaatst. Zelfs de erafscheiding wordt al geplaatst met hedera beplanting én een dichte poort naar het achter- of naast gelegen pad. In ‘Morgenrood’ bouwen wij 48 kant-en-klare woningenwoning met een aangenaam wooncomfort. De kopers en huurders kunnen er zo intrekken. Vandaag de sleutel, MorgenWonen!

 

Meer informatie over MorgenWonen is te vinden op www.morgenwonen.nl
Meer informatie over het project is te vinden op www.morgenwoneninvlijmen.nl