Zoeken

Bloemenhof LIVE in verkoop!

Wanneer de mogelijkheden beperkt zijn ontstaan er creatieve oplossingen! Van de Ven Bouw en Ontwikkeling ging LIVE in verkoop met project Bloemenhof Berkel-Enschot!

Foxblur_Bloemenhof_Interieur_23_WEB_LR.jpg
1616401663-Bloemenhof_Cam1_rev1_LR.jpg

Zaterdag 24 april was het zover! Bloemenhof ging LIVE in verkoop!

In studio 20, bij First Impression in Tilburg, ging het projectteam het project uitgebreid toelichten. De ligging, de woningen, de afwerking van de woningen, de optiemogelijkheden met de woningconfigurator en de voorzieningen op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid. Tevens kon je live vragen stellen in de chatfunctie in de livestream. Het projectteam en de makelaar stonden klaar om de vragen te beantwoorden. Ná de uitzending lag de brochure klaar bij Transparant Makelaars aan de Hogeschoollaan 231 in Tilburg.

Zin om terug te kijken? Klik op de button hier onder.

Terugkijken Live uitzending start verkoop Bloemenhof

Interesse?

Heb jij interesse in een prachtige woning in Bloemenhof Berkel-Enschot? De verkoopfase is gestart. Inschrijven voor een woning kan via de website www.woneninbloemenhof.nl Maak een account aan en vul de vragenlijst in. Vervolgens geef jouw 1e t/m 5e voorkeur door. Wanneer je al ingeschreven bent tijdens de interessefase staat er een 2e vragenlijst voor je klaar dit is tevens de bevestiging voor je definitieve woningkeuze! Log even opnieuw in voor het invullen van de vragenlijst. Controleer goed of je alle vragen en jouw gegevens correct hebt ingevuld! 

Inschrijven kan tot maandag 3 mei 12.00 uur. Daarna gaan we de woningen verdelen. Wanneer je in aanmerking komt voor een woning neemt de makelaar contact met je op.

Foxblur_Bloemenhof_Interieur_23_WEB_LR.jpg

Verkoop & Informatie

Transparant Makelaars

Hogeshoollaan 231

5037 GC Tilburg

T. 013 4 676 107

nieuwbouw@tm-makelaars.nl