Zoeken

Bloemenhof Berkel-Enschot LIVE in verkoop!

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling gaat LIVE in verkoop met project Bloemenhof Berkel-Enschot!

Header website.jpg
Header website.jpg

Wanneer de mogelijkheden beperkt zijn ontstaan er creatieve oplossingen.

Zaterdag 24 april is het zover! Bloemenhof gaat LIVE in verkoop!

Je kunt om 11 uur de start verkoop LIVE volgen via onderstaande link! 

In studio 20, bij First Impression in Tilburg, gaat het projectteam het project uitgebreid toelichten. De ligging, de woningen, de afwerking van de woningen, de optiemogelijkheden met de woningconfigurator en de voorzieningen op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid. Tevens kun je live vragen stellen in de chatfunctie in de livestream. Het projectteam en de makelaar staan voor je klaar om de vragen te beantwoorden. Ná de uitzending ligt de brochure voor klaar bij Transparant Makelaars aan de Hogeschoollaan 231 in Tilburg. 

Bloemenhof biedt woningen voor een brede doelgroep en is gelegen in uitbreidingsgebied “De Enschotse Tuinen” aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan.
We gaan in verkoop met 39 woningen, verdeeld over vijf woningtypes met daaronder nog vele varianten. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, (semi)-bungalows, hoekwoningen én tussenwoningen. De prijzen starten vanaf € 340.000,- v.o.n. 

Zin om mee te kijken? Wanneer je op de link klikt wordt deze automatisch geopend in de browser.
https://vimeo.com/event/885299/deb72e1da9

Heb jij interesse in een prachtige woning in Bloemenhof Berkel-Enschot?

Je kunt de woningen al bekijken op www.woneninbloemenhof.nl
Vanaf zaterdagochtend 9 uur staat de complete website on-line, inclusief woningconfigurator.

Met de woningconfigurator kun je de woningen naar wens voorzien van allerlei optiemogelijkheden. Wanneer je tevreden bent kun je jouw eigen woning, inclusief opties en bijbehorende kosten, downloaden. 

Inschrijven voor een woning kan via de website. Maak een account aan en vul de vragenlijst in. Vervolgens geef je jouw 1e t/m 5e voorkeur door. Wanneer je al ingeschreven bent tijdens de interessefase staat er een nieuwe vragenlijst voor je klaar, genaamd ‘Vragenlijst start verkoop”. Log even opnieuw in voor het invullen van de vragenlijst. Door het invullen van die vragenlijst bevestig je jouw deelname aan de verkoopfase van Bloemenhof. Controleer goed of je alle vragen en jouw gegevens correct hebt ingevuld! Inschrijven kan tot maandag 3 mei 12.00 uur.

Een hartelijke groet namens team Bloemenhof!