Zoeken
Guldenroede.jpg

Guldenroede

Alle voorzieningen binnen handbereik

Vlakbij Tilburg ligt het onvervalste Brabantse dorp Berkel-Enschot. Het is een prachtige, groene leefomgeving, dus een heerlijke locatie om te wonen, werken, winkelen en recreëren. Dit gebied bestaat uit verschillende buurtschappen met alle voorzieningen binnen handbereik; de dorpskern, het centrum van Tilburg of de snelweg.

Wonen aan de Guldenroede in Berkel-Enschot

Project Guldenroede omvat één vrijstaande en twee twee-onder­één-kap woningen in Buurtschap Zuidoost, dat deel uitmaakt van het plan Overhoek-Enschotsebaan. Centraal in dit open woonge­bied ligt een groene long, die een waterhuishoudkundige en re­creatieve functie heeft met fiets- en wandelpaden. De totale opzet van de wijk is ruim en overzichtelijk. Er bevinden zich ook enkele veilige speelplekken. Daarnaast is in deze nieuwe woonwijk een brede school gerealiseerd.

 

Het project is ontworpen door Visser en Bouwman Architecten uit ’s-Hertogenbosch.

 

Enschotsebaan Zuidoost ligt tegen de kern van Berkel-Enschot met voldoende voorzieningen binnen handbereik. Je bent zo in het centrum van Tilburg of op één van de wegen richting Eindho­ven, ’s-Hertogenbosch/Utrecht of Breda/Rotterdam.

 

twee-onder-één-kap woning

Dit type twee-onder-één-kapwoningen kent twee verschillende casco- en gevelvormen. Ze staan op kavels van ca. 290 en 348 m2 en hebben een garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. De indeling van de begane grond varieert per kavel. Kavel 53 is voorzien van een geïsoleerde garage tegen de woning aan geplaatst. Kavel 54 heeft een garage in de achtertuin en daardoor op de begane grond een extra ruimte die ingericht kan worden als speel- of werkkamer. Beide wo­ningen zijn ruim opgezet. Op de eerste verdie­ping 3 slaap-kamers en de badkamer met bad, douche en toilet. De tweede verdieping biedt mogelijkheid voor nóg 1 of 2 slaapkamers.

vrijstaande woning

De vrijstaande woning is ruim gepostioneerd op een kavel van ca. 551 m2 en heeft een ruime garage. Op de begane grond bevindt zich een riante woonkamer met een half open keuken. Op de eerste verdieping zijn 3 mooie slaapkamers en een complete badkamer met separaat toilet. De tweede verdieping is ruim genoeg voor het creëren van 2 slaapkamers.

Informatie

Transparant Makelaars 

Hogeschoollaan 231 
5037 GC Tilburg 
T 013-4676107 
nieuwbouw@tm-makelaars.nl