icon-arrow-right
HomeProjecten Van de Ven Bouw en Ontwikkeling

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling

Tilburg

Op het industrieterrein Katsbogten aan de Haya van Somerenstraat te Tilburg heeft Van de Ven in opdracht van Dokvast B.V. een kantoorgebouw van 3 verdiepingen gerealiseerd.

De bouw is in het eerste kwartaal van 2009 gestart en het kantoor is in het vierde kwartaal van 2009  opgeleverd. Van de Ven is zelf gehuisvest in 2 van de 3 verdiepingen van het pand dat een prominente plaats heeft aan 1 van de belangrijke toegangswegen van Tilburg.

Het kantoor is gebouwd vanuit een duurzame gedachte. Zo is er onder andere gebruik gemaakt van led verlichting, extra geïsoleerd glas en moderne klimaatbeheersing.

Kantoor Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv Tilburg Kantoor Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv Tilburg Kantoor Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv Tilburg detailfoto Kantoor Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv Tilburg Kantoor Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv Tilburg achtergevel Kantoor Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv Tilburg uitzicht Kantoor Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv Tilburg interieur

Feiten & cijfers

+