Zoeken

Pakhuis West in verkoop!

Pakhuis West online in verkoop!

PakhuisWest_start_verkoop.jpg

Wil jij wonen in de binnenstad van Tilburg?

Lees hieronder verder hoe de online verkoop procedure gaat:

 

Vanaf vandaag kun je jouw voorkeur voor maximaal vijf bouwnummers officieel maken, de Pre-Sale is immers van start gegaan. Deze keer geen verkoop op een mooie locatie maar een digitale verkoop! 

 

Start verkoop online
Op de website zijn de types, sfeerplattegronden en officiële verkoopprijzen bekend. Zodoende kun je alle informatie omtrent de woningen lezen en online een keuze maken voor jouw favoriete top 5. Sla deze vervolgens op in je persoonlijke account. Zo zijn wij direct op de hoogte van jouw deelname. Op de penthouses op de bovenste verdieping kan geboden worden, hiervoor gelden prijzen vanaf € 350.000,- v.o.n.

 

Je kunt tot maandag 21 september 12 uur meedoen met deze Pre-Sale, waarna de woningen zullen worden toegewezen aan diegene die zich online hebben ingeschreven. Ons verkoopteam zal in de dagen na de sluiting van de Pre-Sale alle inschrijvingen behandelen en proberen zoveel mogelijk eerste keuzes toe te wijzen. Biedingen op de drie penthouses kunnen tot 1 oktober 2020 middels de vragenlijst op de website geplaats worden.

Let op: alleen volledig ingevulde accounts zullen wij in deze ronde in behandeling nemen. Controleer dus goed of al jouw gegevens correct zijn ingevuld en of je ook de vragen op de "Pre-Sale vragenlijst' hebt beantwoord. 

Informatie & verkoop

www.pakhuis-west.nl