Zoeken

Baas van Morgen!

Enorm enthousiast kunnen wij melden dat we dit jaar deelnemen aan de BAAS VAN MORGEN.

Socialmedia_BaasvanMorgen_DEF.jpg

Een jaarlijks project waarbij ruim 450 kinderen uit wijken met een sociaal economische achterstand kennis maken met 365 CEO’s, directeuren en politici. Het event staat dit jaar in het teken van het thema ‘Gelijke kansen op de werkvloer’.

Vanwege de beperkingen die het coronavirus met zich meebrengt organiseerde JINC op donderdag 28 januari alvast een digitale kennismaking tussen Bahir, Maiisa én directeur Jark Schepens in de zogenaamde ‘Break-out’ room. Dit als voorbereiding op de ‘grote dag’ zelf. Op 10 juni nemen zij het stokje over van de directie en zullen zij voor één dag ervaren hoe het is om een bedrijf te leiden. De jongeren leggen waardevolle contacten, ervaren van dichtbij hoe een bedrijf in elkaar zit en laten de wereld zien hoe belangrijk het is om te investeren in ál het talent van de toekomst. Wij geloven dat elk kind gelijke kansen verdient en JINC Baas van Morgen is één van de projecten die we graag ondersteunen.
Het gesprek met Bahir en Maiisa verliep erg leuk! Op het eind werd er naast een serieuze foto ook een gekke foto gemaakt. Wij durven de gekke foto te plaatsen. :-)

Socialmedia_BaasvanMorgen_DEF.jpg